USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ремонт дворів, майданчики та співпраця з людьми: луцький депутат прозвітував за рік роботи

23 Лютого 2020 09:00
Затишні дворові території в окрузі депутата Олександра Козлюка радують мешканців комфортом та облаштованістю. Тут відремонтовано всі двори та дороги, зокрема минулоріч повністю завершено облаштування дворів по пр. Соборності 38, 38а, 40, 42, 42а.

Ще до свого обрання депутатом Олександр Євгенович зауважував, що ставить за ціль капітальний ремонт всіх дворових територій свого округу і на сьогодні свою мету він повністю реалізував. Таким чином округ, що охоплює низку багатоквартирних будинків на пр. Соборності, 32-42а, є одним із кращих у Луцьку за благоустроєм. Тут не лише полагоджено тротуари та проїжджі частини, але і облаштовано нове освітлення, відгороджені криті зони смітників, створено якісні та безпечні дитячі ігрові майданчики.

Олександр Козлюк продовжує вдосконалювати свій округ новими елементами благоустрою. Так, у 2019 році двори округу забезпечено новими кованими урнами і лавочками, а дитячі майданчики оновлено та обладнано додатковим ігровим обладнанням.

Підтримуючи постійний контакт із мешканцями, депутат реалізує запити і прохання людей, допомагає у діяльності ОСББ, у налагодженні своєчасного прибирання, в облаштуванні клумб і зелених зон. Більшість мешканців округу не лише знають свого депутата, але мають його особистий телефонний номер і зі своїми проханнями звертаються до депутата напряму. На прохання мешканців депутат забезпечив облаштування двох «лежачих поліцейських» у відремонтованих дворах для додаткової безпеки і захисту пішоходів.

Значну увагу в роботі Олександр Євгенович надає саме налагодженню прямого та відкритого діалогу зі своїми виборцями, тому організовує сімейні заходи й святкування на території округу для дорослих і дітей. Подібні заходи стали вже доброю традицією і повторюються другий рік поспіль, збираючи дорослих та дітей на активні розваги поруч зі своїми будинками.

Так, у 2019 році було організовано два подібних сімейних заходи, на яких діти розважалися разом із аніматорами, отримували подарунки та активно брали участь у дитячих забавах. Батьки тим часом мали змогу поспілкуватися зі своїм депутатом і ближче познайомитися із сусідами. Кожен подібний захід збирає сотні учасників і дарує море позитиву дорослим і малим, тому, за словами Олександра Козлюка, цю добру традицію він має намір продовжувати і надалі.

«Найприємнішим у роботі депутата є позитивна оцінка мешканців, які бачать і цінують зроблене, висловлюють свої ідеї по облаштуванню дворів, долучаються до суботників, оберігають порядок і чистоту в нашому районі, – зауважив Олександр Козлюк. – Про будь-які недоліки чи потреби люди одразу повідомляють мені телефоном і ми спільно вирішуємо всі питання. Дуже приємно бачити, наскільки гарними є клумби, облаштовані мешканцями у відремонтованих дворах. На майбутнє ставлю перед собою не менш важливі цілі, серед яких – розвиток і підтримка діяльності ОСББ, поліпшення інфраструктури та безпеки району, розвиток дитячих ігрових зон, допомога в реалізації програм підтримки Луцької міської ради, вирішення особистих звернень громадян тощо».

За кошти з депутатського фонду Олександром Козлюком реалізовано наступні види робіт: по пр. Соборності, 32 встановлено нову дитячу карусель, по пр. Соборності, 32б – спортивний комплекс «Атлет» із баскетбольним кільцем, по пр. Соборності, 34 – дитячу карусель, по пр. Соборності, 36 – дитячий будиночок з підлогою та карусель, по пр. Соборності, 38а – будиночок дитячий з підлогою і велику дитячу карусель по пр. Соборності, 38.

По пр. Соборності, 40 також встановлено новий дитячий будиночок з підлогою. Загалом на зазначені об’єкти використано коштів із депутатського фонду на суму 96 тис 800 грн. Ще 3 тис. 200 грн виділив на придбання спортивного обладнання для Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Упродовж року підготовлено 16 депутатських звернень, які здебільшого стосувались впорядкування прибудинкових територій, прибирання, вирішення соціально важливих питань. Зокрема, підготовлено депутатські звернення щодо облаштування прибудинкових територій, прибирання прилеглих до житлових будинків територій, ремонту будинку за адресою пр. Соборності, 38, ремонту покрівлі за адресою пр. Соборності, 42, ремонту покрівлі за адресою пр. Соборності, 32а (четвертий під’їзд), капітального ремонту багатоквартирного будинку по пр. Соборності, 42. Підготовлено депутатські звернення стосовно облаштування пандусу за адресою пр. Соборності, 38, 38а, а також щодо облаштування території для вигулу собак. Про ремонт козирка над під’їздом, що перебуває в аварійному стані, спрямовано звернення до МЖК.

Ще кілька депутатських звернень стосувалися вирішення проблеми самочинного і незаконного переобладнання квартири під комерційне приміщення. Зокрема, подано звернення до Держархбудконтролю та до Муніципальної варти Луцької міської ради. Також депутатські звернення спрямовані до підприємства «Луцькспецкомунтранс» щодо налагодження своєчасного вивозу сміття і до ДКП «Луцьктепло» щодо вирішення проблеми гарячого водопостачання за адресою пр. Соборності, 32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 23 Лютого 2020 09:30
Якби не порошенкова децентралізація, то коштів у місцевих бюджетах не було б.
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2020 10:26
Молодець! Тепер хай всі обранці покажуть свою роботу!!!!! Скоро вибори!
Ліна Показати IP 23 Лютого 2020 12:53
Депутат який знає свій округ і дбає про кожного мешканця!! Пишаюся Олександром Козлюком!!
Народна прокуратура Показати IP 23 Лютого 2020 15:17
Пам'ятаю, як перед одними з виборів цей кандидат обходив квартири, здійснюючи агітацію Одним з пунктів була обіцянка відремонтувати двори, про які йдеться у статті. Тоді скептично віднісся дой ого слів, але життя показало, що даремно. Пане Олександре, Ви тримаєте слово, дякую.
Вася Показати IP 23 Лютого 2020 15:21
правильний депутат, і не тільки за свій округ турбується
Сусід Показати IP 23 Лютого 2020 15:34
Молодець, так тримати!
Мах Показати IP 23 Лютого 2020 15:43
Звикли до пустих обіцянок депутатів, а тут чоловік виконує обіцянки. Респект
Михайло Показати IP 23 Лютого 2020 15:45
Хочу такого депутата і собі в двір, Соборності 25 - Олександр Євгенович балотуйтесь від нашого округу, ми підтримаємо.
Іван Олексійович до Михайло Показати IP 23 Лютого 2020 16:03
Фіг тобі а не нашого депутата. Свого виростіть. Євгенович наш сусід, він робить все можливе, а ми за нього горою.
Сусід Показати IP 24 Лютого 2020 08:39
А правда гарний наш двір. Дякуємо Олександру Євгеновичу що зміг добитися ремонту.
Коваль Показати IP 25 Лютого 2020 08:44
Полонений депутат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus