USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Відремонтують школу біля Луцька

16 Вересня 2023 10:04
У селі Боратин Луцького району відремонтують ліцей, що на вулиці Центральній, 6. Ідеться про капітальний ремонт із влаштуванням гідроізоляції підвального приміщення.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Боратинська сільська рада. Торги тривають до 18 вересня.

Очікувана вартість ремонту – 2,772 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт із влаштуванням гідроізоляції підвального приміщення Боратинського ліцею включатиме розбирання вимощення з бетону, металевих сходових ґрат та ізоляції цоколя, очищення конструкції цоколя, влаштування теплоізоляції цоколя, улаштування прошарку суцільного перерізу з нетканого синтетичного матеріалу в земляному полотні та гідроізоляційної мембрани для підвалів, засипання траншей і котлованів, зовнішнє оздоблення цоколя, влаштування вимощення, облаштування козирка, пандусу та східців.

Усі роботи мають завершити до 20 листопада 2023 року.

Нагадаємо, в Гірці Полонці Луцького району проведуть поточний ремонт укриття будинку культури. Вартість робіт оцінили в понад 2,5 мільйона гривень.

Читати ще: За 20 млн у волинському селі збудують майстерню з укриттям

Також, нове будівництво спортивної зали з властивостями протирадіаційного укриття запланували на території Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради, що на вулиці Шевченка, 16 у селі Рованці. Вартість робіт оцінили у 25,984 мільйона гривень.

Як ми писали, в Олиці Луцького району на території між школою та дитячим садочком збудували нове укриття. Від початку повномасштабного вторгнення діти вчилися дистанційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus