USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нагородження та вітання випускників: факультет луцького університету відзначив ювілей. Фото

24 Листопада 2018 11:22
Привітання випускників, вручення відзнак та побажання нинішнім студентам – факультет фінансів, обліку, лінгвістики та права Луцького національного технічного університету відзначив свій двадцятирічний ювілей.

Урочисте святкування відбулося 23 жовтня в міському Палаці культури.

Так, на святкування ювілею завітали теперішні та колишні викладачі факультету, його випускники та нинішні студенти, а також керівництво ЗВО та представники влади.
Першим слово для привітань взяв ректор університету Петро Савчук, який відзначив, що нині відзначають ювілей одного з провідних факультетів університету, який декілька років тому готував фахівців за двома престижними спеціальностями, а сьогодні це один з факультетів, який динамічно розвивається.

«Мені надзвичайно приємно, що сьогодні прийшло багато випускників, хоча не всі змогли приїхати, зокрема переможниця Ігор нескорених Майя Москвич. Безумовно двадцять років – це не так багато, щоб давати певну оцінку здобуткам, однак двадцять років вистачає, аби зрозуміти, чи потрібний такий факультет та такі фахівці. Всі ми розуміємо, що факультет готує тих спеціалістів, без яких у нашому сьогоденні не обійтися», - зазначив Петро Савчук та побажав викладачам та студентам, щоб вони відчували себе потрібними, ефективними та щасливими.
Долучилися до вітань і випускники факультету, які, в першу чергу, привітали викладачів та висловили їм слова вдячності. Вони відзначили, що студентські роки були як легкими, так і важкими, але вони - незабутні.
Варто зазначити, що впродовж дійства викладачі отримували відзнаки від обласної влади, а потому вони могли насолоджуватися концертом.
Насамкінець декан факультету Ігор Андрущак подякував за вечір та ще раз привітав своїх колег зі святом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 24 Листопада 2018 11:36
а чому так не святкують на дні технологічного факультету? забули? універ вже не технологічний а економіки і права ?
Лучанка до 1 Показати IP 24 Листопада 2018 17:25
Не плутати технічний з технологічний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus