USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вірші Забужко в готелі стали піснями. ФОТО

13 Листопада 2011 11:28
Дует «Тельнюк: Сестри» у Луцьку вперше виконував пісні з нової концертної програми. Нові твори написані на вірші Оксани Забужко.
Концерт-презентація відбувся 11 листопада в готелі «Залєскі».

За словами Галини Тельнюк, ця програма ще недороблена і зазнаватиме змін. «Нові твори написані на вірші Оксани Забужко. Проте, сьогодні ми представимо лише частину пісень. Багато композицій ще в роботі. Луцьк – перше місто, що почує цю програму», - додала вона.

Також вокалістка тішилася атмосферою в залі. «Нам дуже подобається тут виступати. Ми вже відчуваємо вас, як наших друзів і родичів. Можливо, це завдяки віршам Оксани Забужко, яка казала, що черпає енергію з Луцька», - зауважила Тельнюк.

Меценат Олексій Левченко, відкриваючи концерт, згадав, як його дід – керівник українського театру опери та драми – отримав дозвіл від польського уряду на гастролі.
«І жодного слова там не мовилося про процент української мови. Дуже важко це говорити, тому що якісь ідіоти зараз прийняли цей закон, на те, що ми є всього-на-всього 25% в нашій державі (йдеться про прийняття Верховною Радою закону про обмеження українського продукту в телерадіоефірі з 50% до 25%, - «ВН»)», - заявив він.

Саме тому Левченко запросив до Луцька дует «Тельнюк: Сестри».
«Я хочу запропонувати, той формат української мови, той формат української музики, яка потребує уваги. І не тільки уваги нашої з вами, а й уваги тих людей, які додумалися до цього закону. Але менше з тим. Люди, які сюди приїхали будуть репрезентувати вишукану українську пісню», - додав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Exaboto Показати IP 13 Листопада 2011 12:49
який чудовий заголовок до статті.
Грыцько Показати IP 13 Листопада 2011 13:37
ох и интересно, наверное, было...:)
Лучанка Показати IP 13 Листопада 2011 14:10
"Цікаво"в лапках,тому що Залєскі за відсутності розуму вже не знає як до себе клієнтів залучити, бо всіх звільняють і звільняють, рівні собі достойної не можуть знайти,А сбее то хоч бачили?Позорище!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 13 Листопада 2011 14:18
Наконец в ВН появилась заметка про уникальные вечера у Левченко .Неплохо бы еще видеть и анонсы концертов.По - моему , это единственное заведение в Луцке , если не на Волыни , предлагающее посетителям провести время на таком высоком интеллектуальном уровне . Алексей Левченко - много лет не сдается .С "Оберегів" . Молодец .
митець Показати IP 13 Листопада 2011 14:49
Левченко в культурі Волині - це важка смута. Чи є ще десь такі левченки, які так безсовісно заробляють на спекуляції культурою? Немає. Є лише в Луцьку - Левченко і Іваницький.
ПРОХОЖИЙ до митець Показати IP 13 Листопада 2011 22:08
Я бы не сравнивал Левченко с Иваницким . Скоростное поедание сала и приглашение украинских музыкантов, брезгующих болтаться в ФМовских помоях - разные события . На "Залески" висела огромный постер с "Бутыркой" ? Или беллы огурцовы там крутятся на шесте ? Или "Пающие трусы" там частые гости ? При чем тут спекуляция ? Тем более - "спекуляция на культуре " ? "Безсовісно заробляють" не на культуре , а совсем наоборот .В нашей стране и в наше время на культуре , мне кажется , вообще трудно заработать . Тем более бессовестно . Вот на дурной попсе - да. Можно привозить в Луцк всяких поющих пид.ров , поющие трусы , танцующие носки , Поплавского или Лободу с Апрелем - народ ломанется в кассы . Спекулировать же на сестрах Тельнюк , Сергее Морозе , Михаиле Грицыке и другом , можно сказать , андеграунде ? Почему бы и Вам , Митець , не попробовать ? Денег срубите ?!!!
Beautiful Days до ПРОХОЖИЙ Показати IP 14 Листопада 2011 09:23
МОЛОДЕЦЬ,ЩО ЗАСТАВИВ СВОЇХ "ПІДОПІЧНИХ" писати собі ж самому "оду"!!! Бо сам крім того як своєму синочку все дозволяти нічого не знає і крім того як "попу підлизувати клієнтам" нічого не вмієш, от того там і тікучка кадрів і все на світі, бО ПОВАГА ДО ЛЮДЕЙ ВІДСУТНЯ!!! НАВЧІТЬСЯ СПОЧ. ПОВАЖАТИ БЛИЖНЬОГО СВОГО, своєчасно зарплату виплачувати, бути ДОСТОЙНИМИ з людьми, будьте мудрі-тоді і поч. тут собі оди писати...,а насправді сміх і гріх з того "Залєскі",А виною тому далеко не персонал-а хто?Керівництво закладу..., яке ціни не може собі скласти,яке думає,щос аме розумне..., вже весь Луцьк про вас знає,що ви пост. клієнти кадрових агенств і сайтів по працевлаштуванню,бо всі вам не такі, а ви то хоч такі? Два слова до купи не можете поєднати,а вказівки роздавати-ооооооо всі ми вміємо!!!
КПУ Показати IP 13 Листопада 2011 16:38
Бaндeровскиe вeчорa:)
пианист Показати IP 14 Листопада 2011 01:21
прохожий с аватаркой Вертинского претендует на мыстецтвознавця.почерк. левченка... а может и нет. такие вечера нужны, и проводить то их особо негде. заработка тут ноль, все заработки на культуре заканчиваются в нашей стране на Поплавском и порноканале М1.ресторан в Залески- как и готель- бестолковые.хоть и выглядят типа гламурно.пусть хоть бесплатных интелигентов позабавят...за деньги приезжих артистов...
васька Показати IP 14 Листопада 2011 09:16
Зате яке бароко в інтер'єрі! Крассссссіво!
Софія Показати IP 14 Листопада 2011 14:05
А ви прийдліть на Фрески, послухайте, помилуйтеся і відпаде бажання усяку бридоту писати :)
Василиса до Софія Показати IP 14 Листопада 2011 15:07
А яка тут "бридота"? Тут факти, самі факт-як воно є насправді,а не як собі там хочуть власники бачити...,роздавайте запрошення, а не продавайте-тоді б і прийшли,а годувати когось са свій рах.-вибачте,хай мене ще нагодують!!!
Angel Показати IP 14 Листопада 2011 16:40
Люди які люблять мистецтво зможуть оцінити наскільки це чудовий захід і вартий уваги,а особливо концерт сестер Тельнюк.... Люди,які ж обмежені і далекі від високого і культурного, лише і здатні на те, щоб обговорювати особистостей.....
Веселий Кіндрат Показати IP 14 Листопада 2011 20:26
Що правда, то правда, базікати ми всі гаразді і ще критикувати гарну справу дуже охочі і майстерні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus