USD 40.90 41.35
  • USD 40.90 41.35
  • EUR 40.95 41.50
  • PLN 10.30 10.50

Вісім команд змагаються за кубок: у Луцьку – новий турнір з мініфутболу. Фото

15 Травня 2024 16:43
У Луцькому педагогічному коледжі заснували нові спортивні змагання – Всеукраїнський турнір з мініфутболу серед юнаків на кубок ректора. До участі запросили команди навчальних закладів Волинської, Львівської та Тернопільської областей.

Змагання за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» урочисто відкрили 15 травня в стінах педколеджу. Упродовж трьох днів за трофей боротимуться вісім колективів, які поділили на дві групи. Найкращі по завершенню групового етапу потраплять до півфіналів.
Читати ще: У Луцьку парком бігали 150 школярів-легкоатлетів. Фото

Серед учасників – Луцький педагогічний коледж, Технічний коледж Луцького національного технічного університету, Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича, Луцький національний технічний університет, Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Кременецька гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка, Фаховий коледж технологій, бізнесу і права ВНУ, Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій.
Ректор Луцького педколеджу Петро Бойчук нагадав, що навчальний заклад береже спортивні традиції, маючи кілька постійних спортивних змагань. Також він висловив подяку командам за участь у турнірі, а партнерам – за надану підтримку.

«У нашому навчальному закладі люблять спорт та спортивні традиції. Ми влаштовуємо чимало турнірів, які стали традиційними для коледжу, зокрема волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів», що проводили вже 31 раз без перерви. Сьогодні ми започатковуємо ще й мініфутбольні змагання, сподіваючись, що вони також увійдуть у традицію. Ми маємо гарні команди та чимало спортивних юнаків», – поділився Петро Бойчук.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода висловила сподівання, що нові змагання продовжаться в наступні роки, та побажала студентам перемог.

«Нещодавно в педколеджі приймали 31-й волейбольний турнір, а сьогодні відкриваємо перший кубок ректора з мініфутболу. Бажаємо, щоб ще одна спортивна традиція педагогічного коледжу продовжувалася, відзначаючи п’яту чи десяту річницю. Це означатиме, що Україна перемогла, що ми були, є і будемо сильними й незламними. Для цього, звісно, ще багато роботи. А нашим студентам потрібно навчатися, тренуватися й допомагати Силам оборони. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує дитячий та юнацький спорт, адже розуміємо, як важливо тримати в тонусі фізичне та ментальне здоров’я нашої молоді, спрямовувати їхнє дозвілля в правильне русло», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: На луцькому «Авангарді» змагалися прикордонники та діти. Фото

Після вітальних слів та патріотичних піснеспівів команди перемістилися на майданчик гімназії №19, де відбуватимуться ігри. Переможця визначать 17 травня.
В об’єктив нашої камери потрапив матч між Фаховим коледжем ВНУ та Кременецькою академією. Гості з Кременця старанно намагалися протистояти опонентам, але клас коледжу себе показав. У підсумку – розгромні 4:1 на користь останніх.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus