USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вітаємо переможців конкурсу «Ті, що нас приручили». ФОТО. ВІДЕО

4 Червня 2013 15:30
Конкурс «Ті, що нас приручили» від «Волинських новин» має своїх переможців.

Так, із 16 по 31 травня читачі «Волинських новин» мали змогу взяти участь у конкурсі «Ті, що нас приручили» або просто віддати свій голос за фотографію чи відеоролик, які припали до душі.

Редакція висловлює щиру подяку всім, хто надіслав світлини та відеоматеріали, і, звичайно, усім хто активно брав участь у голосуванні.

Усього до редакції «Волинських новин» надійшло 132 фотографії 70-ти домашніх улюбленців та 5 відеороликів, а проголосувало понад 800 читачів.
Отже, за результатами голосування:
І місце посіла домашня улюблениця Дарини Студняк (фото №№127, 128, 129) - 67 голосів.



ІІ місце зайняло кошеня Сьома Ольги Академицької (фото №№ 3, 4, 5, 6) - 41 голос



ІІІ місце посів кіт Жулік Ірини Ковальчук (фото №№9, 10) - 24 голоси



ІV місце читачі віддали папугам Маші та Гоші Артура Салтанова, (фото №№125 , 126) - 14 голосів.



Приз за найкраще відео глядачі присудили собаці Велла та її дресирувальниці Оксані.

Особливий приз від одного зі спонсорів конкурсу, клубу власників тварин «Вуса, лапи, хвіст», надається власниці собачки Хазара, Катерині Дирко, за любов, піклування та увагу з боку всієї родини (фото №№ 42, 43) - 14 читачів.



Отже, усіх переможців, а точніше, їх власників, «Волинські новини» запрошують на вручення нагород, що відбудеться у четвер, 6-ого червня, о 18:00 у редакції видання, за адресою вулиця Винниченка, 26, бізнес-центр «Директорія», кабінет 305.

Просимо надіслати контактні телефони на електронну скриньку конкурсу: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Mangol Показати IP 4 Червня 2013 17:19
В умовах конкурсу було написано, що будуть номінації: найсмішніше фото, найсмішніше відео, найзворушливіше фото, найзворушливіше відео (http://www.volynnews.com/news/interesting/konkurs_ti_shcho_nas_pryruchyly_roboty_i_holosuvannya_foto/). Хто переміг у номінаціях?
11 до Mangol Показати IP 4 Червня 2013 19:22
я думаю, що перш за все самі учасники не дотрималися правил. Бо слали все на світі. То як же тут визначити номінації. От, наприклад, Велла з відео перемогла - то це найсмішніше, чи найзворушливіше? А Жулік? Я думаю, все правильно - кількість голосів врахована, та й все. Я особисто - за Веллу!)))
учасник конкурсу Показати IP 4 Червня 2013 17:29
Я активно переглядав фотографії, перебіг голосування і сказав би таке: нема там найсмішніних фото, найзворушливіших.... просто гарні фото... тому і переможці... такі...а відео так і взагалі - 4 відео, з них тільки одне кілька голосв набрало... я не здивований такими місцями. А просто для себе я б переможця назвав би найзворушливішим, кота Жуліка найсмішнішим (але він же не смішний і не зворушнивий, а за нього ж багато проголосувало...) То як бути? просто нагородити, без "номінацій"... ІМХО
яка різниця? Показати IP 4 Червня 2013 20:35
Яка різниця? Я прийняла усасть у конкурсі, проявила активність, попросила друзів проголосувати за моє чудо, от чекаю на приз. Інші оьримали адреналін і приємні компліменти в адресу своєї звірини... Супер!!! ВН, побільше конкурсів, цікавих та різних!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus