USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Війна з МАФами: у Дніпрі Філатов зніс 4856 кіосків, залишилося 1987

12 Липня 2019 10:36
У Дніпрі продовжують боротися з незаконними МАФами. Наразі вже знесено 4856 кіосків, залишилося 1987.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови, директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Михайло Лисенко.

«Деякі архітектурні нагромадження формувалися в нашому місті десятиліттями. Вони обростали погонами, званнями всіляких радників юстиції тощо. Лише чотири роки тому, коли ми повідомили всьому місту, що епоха МАФів йде в небуття, багато хто відверто сміявся з нас або крутив пальцем біля скроні. Минуло три з половиною роки», – написав він.

За словами Лисенка, з урахуванням учорашнього знесення, в місті зникли 4856 ларьків: «Попрошу, як кажуть декани НДУ «вникнути в базар» – чотири тисячі вісімсот п’ятдесят шість МАФів. Оцініть масштаб».
«Багато божевільних тушканчиків верещали, кричали, прогнозували, що «скоро всій команді мера хана», що нічого ніхто не знесе, мовляв, усі від усіх відкупляться тощо. Але сьогодні впав ключовий бастіон. Це одна з перших локацій ларьків, які з’явилися в самому центрі міста 21 рік тому. На розі Яворницького та Воскресенської. Майже за 30 сантиметрів від міськради», – написав він.
«Ми продовжуємо працювати. Поради не потрібні. Залишилося лише 1987 МАФів. І ми йдемо за ними», – резюмував Лисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus