USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Поранених та загиблих «Дніпра» вдалося евакуювати. ОНОВЛЕНО

27 Серпня 2014 13:28
Поранених та загиблих бійців батальйону «Дніпро» вдалося евакуювати. Бойові дії відбувалися під Іловайськом.

«Як і було обіцяно вчора, поранених і вбитих бійців батальйону "Дніпро" вдалося евакуювати, - пише у соціальній мережі Борис Філатов. Його повідомлення поширив керівник регіонального медіа-центру Міністерства Оборони, підполковник Володимир Скоростецький.

«Поранених і загиблих в Іловайську вночі змогли вивезти в Волноваху. Там пораненим надали першу необхідну медичну допомогу. Зараз Штаб та ОДА організовують їх транспортування у Дніпро. Всі поранені транспортабельні», - йдеться у повідомленні.

«Шановні родичі, спасибі вам за допомогу і розуміння. Ми всі з вами - одне ціле. І дуже чекаємо НАШИХ Героїв дома !!!», - пише Борис.

Нагадаємо, з'явилася інформація про численні втрати 51 бригади. ЗМІ також поширили дані про те, що бійців розшукують. Їх імена опублікували в мережі. Пізніше з'ясувалося, що згідно з інформацією, яку надав заступник військового комісара Волинської області Володимир Бондарук, нині у моргу Волноваського району, куди вивезли убитих, тіла дванадцяти волинян.

Окрім того, йшлося про те, що сьогодні в Іловайську - вирішальний день.

Окрім того, у соціальній мережі написали про те, що військовим із 51 бригади вдалося вирватитися з оточення.

«Це наші брати-миколаївські десантники! Вчора поїхали в АТО. Волонтери встигли ошпарити всю техніку захисними екранами. Та Бог їм усім здоров'я !!! Ну, а десантуру чекаємо живими і з перемогою !!!», - пише Денис П'ятигорець.


«Вчора хлопці з 51-ої на броні прорвалися з оточення. Їх врятували наші протикумулятивні екрани! Вкотре переконався, що ми все робимо правильно! Що наша робота зберігає життя нашим солдатам! Але техніки ще дуже багато! Тому знову потребує допомоги всіх небайдужих !!!
Хочете допомогти обладнати нашу техніку захисними екранами-гроші, можна переслати на картку 5168 7420 6638 0043, Денис П'ятигорець", - резюмує він..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
увч Показати IP 27 Серпня 2014 15:11
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus