USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Війська Вірменії рухаються до кордону з Азербайджаном. Відео

27 Вересня 2020 12:38
У Нагірному Карабаху оголосили військовий стан, є суттєві пошкодження інфраструктури і перші жертви серед мирного населення.

Підрозділи військових сил Вірменії рухаються в бік кордону з Азербайджаном. Про це повідомляє Міноборони Вірменії в неділю, 27 вересня, передає Кореспондент.

У міністерстві заявили про 10 тисяч звернень громадян Вірменії з проханням вступити в армію і виїхати на лінію військових дій з Азербайджаном.

Крім того, в Карабасі оголошено воєнний стан, а також істотні пошкодження інфраструктури і перші загиблі мирні жителі - дитина і жінка.

Також оборонне відомство Вірменії опублікувало відео знищення азербайджанських танків.
Нагадаємо, Азербайджан почав військовий наступ на Вірменію. В районі Нагірного Карабаху тривають запеклі бої, втрати зафіксовані по обидва боки. Туреччина заявила про підтримку Азербайджану.

Раніше президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що Вірменія готується до нової великої війни. Бої в липні 2020 року на вірмено-азербайджанському кордоні є наслідком провокації Єревана, зазначив Ільхам Алієв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus