USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військові пояснили, чому ППО стала краще збивати російські ракети

26 Липня 2022 23:18
Повітряні сили ЗСУ ще не отримали далекобійних систем ППО, тому показник збиття російських ракет підвищився завдяки людському фактору.

Про це 26 липня заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише Українська правда.

"Ефективність досягається саме завдяки людському фактору, бо, на жаль, ми ще не отримали те озброєння, про яке міряємо: це далекобійні та середньої дальності системи протиповітряної оборони", – наголосив він.

Читати ще: Один із «привидів Києва» розповів, чи мають наші аси на чому літати, і коли він почувається смертником

За словами Юрія Ігната, особовий склад отримав новий досвід, також покращилася взаємодія між підрозділами, система оповіщення та прийняття рішень.

"Поки від партнерів ми маємо лише переносні ЗРК різних типів, які теж доволі активно працюють при збитті повітряних суден окупанта", – акцентував речник Повітряних сил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus