USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Бойовики передали Україні тіло військового волинської бригади

17 Грудня 2020 19:57
Бойовики на Донбасі передали українській стороні тіло померлого військовослужбовця 14 окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого.

Як передає ВолиньPost, про це увечері 17 грудня повідомила пресслужба бригади.

Нагадаємо, Українська делегація в Тристоронній контактній групі (ТКГ) повідомила, що сьогодні, 17 грудня,українській стороні повернули тіло військовослужбовця однієї з механізованих бригад ЗСУ, який 14 грудня за невстановленими обставинами потрапив на тимчасово не підконтрольну територію. Утім, військовослужбовцем якої бригади був чоловік, не повідомляли.

Натомість у 14 ОМБр повідомили, що вранці 14 грудня, під час перевірки особового складу в одному з підрозділів військової частини виявили відсутність одного з військовослужбовців. На телефонні дзвінки він не відповідав, тож організували пошуки, які не дали результату.

«Зброя військового залишилася на місці, конфліктів із товаришами по службі він не мав», – запевняють у бригаді.

«Сьогодні, о 10 годині ранку, на КПВВ «Щастя», в рамках гуманітарного проєкту ЗСУ «Евакуація-200», за допомогою групи транспортування та пошуку тіл загиблих військовослужбовців відбулося повернення з тимчасово окупованої території України тіла загиблого військовослужбовця Збройних сил України. Під час передачі тіла дотримувався режим «тиші». На підконтрольній території України в присутності СЦКК ОБСЄ загиблого було опізнано представниками військової частини. Для проведення слідчих дій тіло військовослужбовця передано представникам НПУ», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 17 Грудня 2020 22:00
Оце по-людськи. Питання як він там опинився?
Абдулла до Активіст Показати IP 17 Грудня 2020 22:38
Стреляли... Красиво, ночь, звёзды..
Анонім Показати IP 18 Грудня 2020 09:13
У нас же перемир"я, як ДРГ росіян шастають по нших позиціях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus