USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Владислава Троця призначили на посаду в Луцькій міській раді законно

20 Вересня 2018 14:15
Призначення Владислава Троця на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради відбулось законно, відповідно до офіційної процедури. До того ж, він був єдиним кандидатом на цю посаду, який подав документи.

Нагадаємо, 19 вересня деякі місцеві інтернет-видання опублікували допис депутата Луцької міської ради Павла Данильчука на особистій сторінці у соціальній мережі “Фейсбук” щодо призначення Владислава Троця. На думку депутата, воно відбулося з порушенням чинного законодавства.

Однак, ця інформація не відповідає дійсності.

Відділ кадрової роботи та нагород Луцької міської ради повідомляє, що усі конкурси на заміщення посад в органах місцевого самоврядування відбуваються відповідно до статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців” та Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164.

Так, у газеті “Луцький замок” від 07.06.2018 р. № 20 та на офіційному сайті Луцької міської ради було розміщено оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради. Для участі у конкурсі надійшла лише одна заява та документи від Владислава Троця, який закінчив Луцький національний технічний університет за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія”.

До речі, екс-начальник вищезазначеного відділу Юрій Маслюк написав заяву на звільнення з посади за власним бажанням, у зв'язку із корупційним скандалом.

Відділ кадрової роботи та нагород міської ради встановив, що документи Владислава Троця не відповідали вимогам в частині наявності стажу роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та на державній службі на керівних посадах (не менше 3 років) або стажу за фахом на керівних посадах в інших сферах управління (не менше 5 років), про що йому повідомили.

Проте, у відповідності до пункту 17 Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, якщо кандидат наполягає на участі у конкурсі за таких обставин, то він допускається до конкурсу, а остаточне рішення приймає конкурсна комісія.

Тож, Владислав Троць наполіг на участі в конкурсі, у зв’язку з чим і подав відповідну заяву.

Члени конкурсної комісії одноголосно прийняли рішення допустити його до складання іспиту на заміщення вакантної посади.

Владислав Троць успішно склав екзамен і під час співбесіди показав грунтовні та глибокі знання у сфері архітектурно-будівельної діяльності.

Враховуючи високий рівень знань, він був рекомендований одноголосним рішенням членів конкурсної комісії секретарю Луцької міської ради, виконувачу повноважень міського голови для призначення на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гандзя Показати IP 20 Вересня 2018 15:02
Я, доярка з колгоспу "Шлях Ілліча' не відповідаю кваліфікаційним вимогам на посаду Папи Римського, але я наполягаю на участі у виборах ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus