USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Власник «Хортиці» заявив про тиск на його бізнес з боку Гладковського-молодшого

7 Квітня 2019 11:33
Власник алкогольного холдингу «Хортиця» Євген Черняк заявив, що 3 квітня усі контролюючі органи почали перевірку його підприємств, звинувативши у цьому сина екс-заступника секретаря РНБО Ігоря Гладковського.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«...на всіх моїх заводах, складах і підприємствах почались, увага, одночасні перевірки контролюючих органів.

...блокують відвантаження, перевіряють документацію, тягнуть час. Такого у мене не було з часів Януковича», – йдеться у дописі.

Черняк каже, що розуміє, «хто замовник цих перевірок», згадуючи про Ігоря Гладковського (Свинарчука), і що його прізвище «стало синонімом корупції».

Раніше підприємець написав пост у Facebook про корупцію Гладковських, а пізніше Ігор Гладковський подав позов до суду на Черняка, що стосується «захисту честі, гідності та ділової репутації».

Бізнесмен додав, що обов’язково з’явиться у суд, бо має, що сказати.

Водночас на своїй сторінці у «Ваші гроші» Гладковський-молодший відповів, що «не пов’язаний із обшуками» на підприємствах Черняка, однак бізнесмен у своєму повідомленні про жодні обшуки не згадував.

Нагадаємо, журналісти Bihus.info розповіли, як оточення чинного президента Петра Порошенка розкрадає сотні мільйони гривень оборонно-промислового комплексу України. Безпосереднім учасником корупційної схеми, за їхніми даними, є син нині вже екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Також 4 березня вийшло ще одне розслідування про те, що державний «Укрспецекспорт» закупив через посередників запчастини з РФ за значно завищеною ціною. В результаті оборудки солідні «відкати» отримали сам Олег Гладковський, його син Ігор, а також директори оборонних заводів, у тому числі глава «Укроборонпрому» Павло Букін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цінитель Показати IP 7 Квітня 2019 12:02
Добре роблять. Бо такий шмурдяк гонять, що пити неможливо.
Лучанин до цінитель Показати IP 7 Квітня 2019 16:32
Як печінка поживає?)
до цінителя Показати IP 7 Квітня 2019 15:11
Мабуть,ти переплутав з підробленим алкоголем,а його зараз повно в магазинах.Пошукай справжню Хортицю,різницю зрозумієш.
777 Показати IP 7 Квітня 2019 18:24
з часив януковича?чья бы корова мычала. ты когда основные бабки поднял? память отшибло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus