USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власників авто просять не паркуватися на дорогах у Луцьку

4 Січня 2017 13:13
У зв’язку зі складними погодними умовами на вулицях Луцька працює снігоприбиральна техніка.

Власників транспортних засобів просять не залишати свої автомобілі на проїжджій частині вулиць міста, аби спецтехніка могла безперешкодно очищати дороги від снігу, йдеться у повідомленні відділу інформаційної роботи Луцької міської ради.

Нагадаємо, день 4 січня видався сніжним, комунальники приступили до роботи із самого ранку. І якщо тротуари міста вранці були більш-менш розчищені та посипані реагентами, то на дорогах ситуація гірша - колеса автомобілів грузнуть в сніговій масі. ФОТО.



Чому така ситуація складається – комунальники пояснюють, що через сильні опади.



«Ми почали розчищати дороги з 4 ранку. На центральних вулицях вже завершили працювати, переходимо на маленькі вулиці та житлові масиви Львівська, Балка й інші. Всі дороги за одну мить не розчистити. Ми бачимо, що сніг постійно йшов і припинився тільки об 11-й годині, тому так і видається, що погано видно нашу роботу.

Але, як би ми й цього не робили, то взагалі все було в заметах. До роботи задіяні 7 одиниць техніки. Окрім того, їздять машини й чистять тротуари», - коментує заступник директора департаменту Житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.

Зі слів посадовця, для розчистки автошляхів вистачає дорожньої техніки, а от у тротуарній є додаткова потреба, аби робота відбувалася швидше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Власники автотранспо Показати IP 4 Січня 2017 13:32
просять почистити дороги а сніг висипати біля Луцької міської ради
Окс Показати IP 4 Січня 2017 23:34
Брехуни! На цукровий дорогу сьогодні не посипали зовсім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus