USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Влітку на Волині у чотирьох громадах діятимуть пришкільні табори

29 Травня 2023 15:58
На Волині для учнів початкової ланки організують пришкільні табори з денним перебуванням. Територіальні громади самостійно приймають рішення про роботу таких таборів.

Про це повідомила під час брифінгу заступниця керівника обласного управління освіти і науки Тетяна Соломіна.

З її слів, наразі зголосилися у чотирьох громадах буде організовано 19 таборів.

Володимирська громада відкриє 7 таборів, де буде 1 041 дитина, у Дубівській – 1 табір зі 120 дітьми, у Колківській – 1 табір з 25 дітьми. Ковельська громада матиме найбільше пришкільних таборів – 10, де проводитимуть час 660 учнів.

18 з 19 таборів матимуть організоване харчування.

Середня вартість харчування на день для однієї дитини – 65 гривень. Це кошти територіальної громади.

Перевагу при зарахуванні надаватимуть дітям із малозабезпечених сімей, дітям воїнів Збройних сил України та дітям внутрішньо переміщених осіб. Зміни плануються з 2 по 29 червня. Крім цього, заклади освіти пропонуватимуть екскурсії та майстер-класи, а також діти будуть зайняті у школі позашкільною діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus