USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«ВН» визначатиме коментатора тижня

2 Лютого 2010 11:46
Відтепер щотижня редакція «ВН» називатиме користувача, якому присвоюватиме звання «коментатор тижня» і вручатиме йому приз.
Коментатором тижня має шанси стати кожен активний користувач. Критерієм, який зробить його переможцем, може бути і найбільша кількість залишених коментарів, і один – але цікавий та оригінальний коментар.
Який з критеріїв переважатиме – редакція вирішуватиме щотижня й на основі свого рішення аргументовано називатиме переможця. Отож умова для охочих взяти участь у конкурсі, одна – бути активними і небанальними.

При цьому до уваги братимуться коментарі, залишені зареєстрованими коментаторами, та які відповідають правилам коментування.
Першого переможця редакція назве наступного понеділка, 8 лютого. Коментатор тижня отримає від «ВН» два квитки на сеанс у новому сучасному луцькому кінокомплексі «Адреналін».
Довідково:
Редакція «ВН» з 6 листопада до 25 грудня 2009 року проводила конкурс коментаторів. Призи від луцького магазину-офісу «ПІНГВІН» згідно з умовами конкурсу отримали троє коментаторів, які лишили найбільшу кількість коментарів під публікаціями на «ВН»: FLASH-карту пам’яті, МРЗ-плеєр та мобільний телефон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 2 Лютого 2010 11:51
Теперь опять будем читать туповатые коментарии разных Юк, Кок, Тань и Вань.
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 12:06
Ну чого зразу тупі коментарі - не всі ж однаково міркують і пишуть...
editor Показати IP 2 Лютого 2010 13:08
Туповаті коментарі точно не проканають. так що не треба. Об"єктивно-критичні, до речі - можуть бути ;-)
Dmytro Показати IP 2 Лютого 2010 14:00
1)А буде загальна статистика к-сті залишених повідомлень на сайті? 2)Зробіть будь ласка на сайті автоматичне запамятовування логіна, бо кожного разу незручно вводити логін і пароль заново!
Солдат Джейн Показати IP 2 Лютого 2010 14:17
А дяпчик на ілюстрації схожий на "кондомчика"
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 16:01
До речі Dmytro правий - зробіть дійсно автоматичне запам'ятовування логіна і пароля, ато надоїдає постійно вводити
editor Показати IP 2 Лютого 2010 16:43
Друзі, наголошу: кількість коментарів - не самоціль. І далеко не єдиний показник. Редакція свідомо не включає лічильник коментарів. Логіка така: якщо людина справді написала багато коментарів, значить їй знайшлося що сказати. А не тому що вона їх рахувала і хотіла обігнати когось. І тільки тоді кіькість грає роль. П"ять змістовних і цікавих коментарів можуть перемогти 20 яких-небуть, написаних для кількості. Не рахуйте коментарі, а просто коментуйте, якщо маєте що сказати. І ви переможете :-). Переможець може мінятися щотижня. А автоматичне запамятовування - уже робимо :-)
seal Показати IP 2 Лютого 2010 21:37
А ще побажання до редакції: по можливості додайте до ніків аватарчики.:) PS Буде натхнення поборимось! :)
seal Показати IP 2 Лютого 2010 21:43
До речі, не знаю, як у кого, а в мене і логін, і пароль запам'ятало ще з моменту реєстрації на сайті (жовтень 2009 року) і до цього часу ніяких проблем з входом не було. Бажаю всім успіхів у коментаторській діяльності, ну і звісно ЧЕСНО завойованих призів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus