USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Внаслідок ДТП на Волині загинув чоловік

26 Червня 2013 13:19
Дві ДТП трапилося вчора, 25 червня, на Волині. Один чоловік помер.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Вчора о 4 годині на автодорозі М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече 52-річний водій автомобіля «Ford Transit», рухаючись із Ковеля в напрямку Ратного, наїхав на ліву частину насипного валу шляхопроводу.

Внаслідок автопригоди водія із отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельської ЦРЛ, а 55-річний пасажир, мешканець Хмельницької області, загинув на місці аварії.

Того ж дня, приблизно о 18 годині на автодорозі Ковель – Жовква в Нововолинську зареєстрували дорожньо-транспортну пригоду. 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» наїхав на 65-річну жінку-пішохода, мешканку Володимира-Волинського, яка раптово вийшла на проїзну частину дороги.

У результаті пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Romanas Показати IP 27 Червня 2013 17:43
Водій також помер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus