USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Вночі після зустрічі з Лукашенком Путін терміново прибув до Кремля

26 Червня 2022 10:17
Кремлівський диктатор Володимир Путін після зустрічі з Олександром Лукашенком у Санкт-Петербурзі ближче до ночі терміново прибув до Кремля.

Відео із кортежем диктатора опублікували у соціальних мережах, передає НВ.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков у коментарі російському пропагандистському ресурсу ТАСС повідомив, що диктатор приїхав до Кремля «не для підготовки екстреної заяви».

Путін та Лукашенко у суботу, 25 червня, провели зустріч у Санкт-Петербурзі. Офіційно два диктатори мали обговорювати розвиток стратегічного партнерства та інтеграції. Лукашенко, говорячи про цю зустріч напередодні, анонсував «серйозні переговори з Путіним з приводу серйозної проблематики».

Читати ще: «Оголошення війни»: Лукашенко на зустрічі з Путіним прокоментував ізоляцію Калінінграда Литвою

Наприкінці минулого року зі два місяці до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке, як сподівалися у Кремлі, за кілька днів мало закінчитися окупацією України, Лукашенко заявив, що вони з Путіним створять «просунуту» версію СРСР. Він казав, що у новому союзі з Росією врахують «усі помилки Євросоюзу» і залишать «позитивне з радянського минулого».

9 вересня 2021 року Лукашенко і Путін погодили 28 союзних програм, пізніше затвердили військову доктрину та підписали декрет Союзної держави. У листопаді в Держдумі РФ оголосили, що розпочинають спільну роботу з парламентом Білорусі з уніфікації законодавств двох країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus