USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Вносив у «Шлях» за $3 тисячі: волинянин незаконно переправляв чоловіків за кордон

4 Січня 2024 11:19
Правоохоронці задокументували злочинну діяльність 22-річного волинянина, який налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних осіб через держкордон України. За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волині.

За налагодженою схемою зловмисник вносив ухилянтів в систему «Шлях» в якості водіїв, що дозволяло їм безперешкодно виїжджати за межі України. Винагорода за такі дії становила 3 тисячі 500 доларів США.

Читати ще: Захищається трьома адвокатами: у Луцьку судять чоловіка, який допомагав незаконно виїздити за кордон

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта, під час яких виявили та вилучили речові докази у справі: гроші в іноземній валюті, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, документи та інше.

Слідчі оголосили чоловіку про підозру за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Читати ще: Допомагав чоловікам незаконно виїхати за кордон: у Луцьку судять уродженця Донеччини

Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину, а також коло осіб, причетних до скоєння правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
калькулятор Показати IP 4 Січня 2024 12:26
На фото решта з 3.5 тис. доларів США
додік Показати IP 4 Січня 2024 13:27
Сам без відома і контролю керівництва вносив? 22 -х річний хлищ? І не ділився з начальством хабарами, і начальство "не в курсі"? - ВІРЮ!!!
T до додік Показати IP 4 Січня 2024 18:14
А хто в фопа керівник? )) Ви як пишете, то хоть мозгами шевельніть )
Прокурор Показати IP 4 Січня 2024 23:58
То в чому полягає незаконність? Якщо їх законно випускали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus