USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Водія, який поблизу Луцька збив на узбіччі неповнолітнього, засудили умовно

14 Березня 2021 18:40
У Луцьку судили водія Skoda, який збив неповнолітнього на тротуарі у селі Боратин під Луцьком. Чоловік, який є приватним підприємцем, відбувся умовним покаранням.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 лютого. Водій Skoda Superb рухався дорогою, яка сполучає вулиці Набережні, зі швидкістю 25 кілометрів на годину. При наближенні до нерегульованого перехрестя з вулицею Десята Набережна водій не врахував дорожню обстановку, коли з лівого боку на перехрестя виїхала Subаru.

Повертаючи направо, водій Skoda виїхав на тротуар, де збив неповнолітнього пішохода. Внаслідок ДТП потерпілий отримав відкриті переломи кісток гомілки.

У суді обвинувачений не заперечував своєї вини, він розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати.

Законна представниця потерпілого не мала претензій до водія, тож попросила суворо його не карати та не позбавляти водійського посвідчення.

Врахувавши всі обставини, чоловіку призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 15 Березня 2021 02:52
Водій між вдарити своє корито або покалічити дитину, вибрав другий варіант. А мати дитини тепер не має претензій до водія і просить суд його не те що не покарати, а навіть водійське посвідчення не відбирати. Люди, чи є у вас в житті щось святе? Те що не можна купити за гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus