USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водій, який вилетів на тротуар у Луцьку, їхав близько 100 км/год, - очевидці

23 Жовтня 2017 14:59
ДТП зранку на перехресті у Луцьку могло спричинити непоправні наслідки. Зі слів очевидців, водій «Шкоди», який вилетів на тротуар, їхав дуже швидко, а на зупинці неподалік стояли люди.

Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Нагадаємо, сьогодні близько 9 години ранку на перехресті вулиць Данила Галицького-Потебні, поблизу тролейбусної зупинки ЛПЕ (неподалік гімназії №14) у Луцьку водій «Шкоди» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, здійснив наїзд на бордюр переднім правим та заднім правим колесом та вискочив на пішохідну зону, буквально за кілька метрів від зупинки, де перебували люди.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в автопригоді ніхто не постраждав, одна жінка перебувала в шоковому стані, оскільки ледве встигла відскочити, її оглядали медики.

19-річний водій виявився тверезим, розповів, що не впорався з керуванням.

«За словами очевидців, їхав він дуже швидко – близько 100 км/год. Водій це, звісно, заперечив. Врешті, довести ми це все одно не можемо. Але наслідки могли б бути непередбачуваними, постраждали б люди, які просто чекали транспорт», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Дмитро.

На водія склали протокол за вчинення ДТП за ст. 124 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2017 19:00
розігнався ж коз**на!
Саня Показати IP 27 Жовтня 2017 09:22
Ну так, очевидці стояли з радарами і зафіксували швидкість 100 км. Це тепер у всіх новинах основний доказ...А, ні, ще деякі пишуть, що дівчину збив. Як так думаю, що він і війну в Іраці почав і вбив Кенеді. Жовта преса....
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2017 22:19
А де знак аварійки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus