USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій, який збив чоловіка на переході у Луцьку, був п`яний

7 Листопада 2019 11:54
На вулиці Львівській у Луцьку автомобіль «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 34-річного жителя Луцького району, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходові. Внаслідок отриманих травм перехожий помер.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 56-річний житель Луцького району. Встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Листопада 2019 12:13
Від 3-8 років за вбивство,ще й п'яний за кермом?А людини немає,саме вік жити 34 роки,вбив.Добре якщо сяде,а якщо "розкається і попросить щоб його не карали" і отримає умовно?Взагалі що то за термін ув'язнення три роки за вбивство!!!???Напевно людина яка писала ці закони бездітна,яка не знає як то родити,виховати,виростити,викормити ту дитину,щоб виріс чоловік 34 роки.Отак в нас цінують життя!
місцевий Показати IP 7 Листопада 2019 12:16
і де ті крикуни, які вчора писали, що пішохід винуватий, що треба всі авто пропускати, треба пяних скотів, які сідають за кермо і ганяють по дорогам , позбавляють людей життя на зону і без права амністії, а такі ДТП прирівняти, як умисне вбивство
крикуни до місцевий Показати IP 7 Листопада 2019 20:25
а що не так писали?Якби пропустив авто,був би живий...
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2019 14:24
В статті подана недостовірна інформація. Перевірте, хто був п'яний: водій чи пішохід???
Квт Показати IP 7 Листопада 2019 16:05
Треба бути обачними,берегти життя,не йти задерши голову бо я на переході,сраку легше зупинити і зберегти здоровя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus