USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій, який збив дівчинку у Луцьку, був п’яний. Подробиці ДТП

9 Березня 2018 14:14
Водій автомобіля, який учора на вулиці Ковельській біля гуртівні ПАККО на пішохідному переході збив дівчинку, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, 8 березня близько 15 години екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП на вулиці Ковельській: тут водій Fiat скоїв наїзд на неповнолітню дівчину. Як розповіли свідки події, дитина від удару тричі перевернулась.

Її одразу забрали в лікарню, попередньо, в юнки закрита черепно-мозкова травма та перелом лівого бедра. За попередньою інформацією, винуватець рухався в крайньому лівому ряду, але, під’їхавши до пішохідного переходу, поблизу гуртівні, об’їхав з правого боку автомобіль, що пригальмував, пропускаючи пішохода.

У результаті – скоєно наїзд на 16-річну дитину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Патрульні освідували винуватця: той мав 0, 86 проміле алкоголю в крові.

Далі оформленням матеріалів події займалась слідчо-оперативна група, оскільки ДТП – з потерпілою.

Як повідомляє прес-служба поліції області, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 9 Березня 2018 14:35
І де ті писаки. що захищали даного водія
fdsfdsfdsfsd до лучанин Показати IP 9 Березня 2018 15:07
Тут
Анонім до лучанин Показати IP 9 Березня 2018 15:09
Там давно треба встановити "Лежачого поліцейського".. Дуже небезпечний перехід
капец яка логіка Показати IP 9 Березня 2018 15:10
значить всі хто писав, що часто пішоходи-дауни злісно порушують правила, чим спричиняють ДТП і купу проблем водію - автоматично за бухих водіїв які не вміють їздити?
ник Показати IP 9 Березня 2018 16:01
да не до трех а до 10 .пьянство за рулем отягащает преступление ну а як выйде ****** и нехай падло думае як жить дали.
лучанин Показати IP 9 Березня 2018 16:21
До тих хто мінусує, коли ваша дитина чи рідні за таке падло попаде в дтп. тоді тоже будете мінусувати чи кричати де наша поліція,члому не затримала за пянство, а та особа що сиділа з випившим, і його захищала її також під кримінал за дачу завідомо неправдивих свідчень
Луцьк Показати IP 9 Березня 2018 16:30
Треба починати вчити водіїв поважати пішоходів на переході, а то купили чи на соса** і думаю що якщо в них машина то вони королі а пішод ніхто. А для тих хто зараз щось скаже що люди переходять не на зебрі то скажу спочатку безпеку на переході а тоді люди будуть переходити по правилах
fdsfdsfsdfds до Луцьк Показати IP 9 Березня 2018 17:37
Треба починати друкувати для пішоходів ПДД §4 на кожному переході. В кого відсутній мозок і інстинкт самозбереження хай і дальше хотять по зебрі не дивлячись на дорожні обставини бо воні на зебрі а значитиь завжди праві.
Анонім Показати IP 9 Березня 2018 16:50
знову пьяне бидло на бляхах.....
Віца до Анонім Показати IP 10 Березня 2018 09:16
Взагалі то це українські бляхи таке наробили
до fdsfdsfsdfds Показати IP 9 Березня 2018 18:44
Тебе першого треба правила дорожнього руху заставити вивчити. а водіїв які порушують правила на пішохідному переході треба жорсткіше карати. Ви подивіться коли школяр молодших класів даже переходить дорогу через зебру чи багато їх водіїв пропускають.
Наталья Показати IP 10 Березня 2018 07:21
А чому тільки по одні статті проходить? А те, що він п'яним був за кермом? Це окрема стаття! З ментами вже прям на місці "добазарився",оформили так як потрібно винуватцю дтп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus