USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Водій, що вбив людину, хотів утекти. ФОТО

18 Липня 2011 16:17
Чоловік, який у неділю, 17 липня збив поблизу села Підгайці велосипедиста, утік з місця трагедії, але його затримав свідок пригоди.

Про подробиці пригоди повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

24-річний житель міста Луцька Павло П. скоїв наїзд на велосипедиста і зник з місця пригоди. Велосипедист же помер на місці пригоди.

Затримати злочинця правоохоронцям допоміг місцевий житель Микола Потейчук, який став свідком пригоди.

Чоловік наздогнав зловмисника на власному автомобілі та зателефонував до міліції.

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Андрій Владимир розповідає, що підозрюваний керував автомобілем у нетверезому стані, й до того ж значно перевищив дозволену швидкість.

Під час зіткнення водій навіть не зупинився і не поцікавився долею потерпілого. Натомість, «давши газу», намагався втекти.

Микола Потейчук, який наздогнав втікача, каже, що бачив усе на власні очі.

Автомобіль марки «ВАЗ» летів по автодорозі на скаженій швидкості. Неймовірної сили зіткнення сталось у лічені секунди. Велосипедиста викинуло на узбіччя, а водій авто рушив далі, навіть не зупиняючись.

«Від побаченого мимоволі стався шок. Але, не розгубившись, вирішив наздогнати винуватця. Поблизу села Крупа перегородив дорогу і тільки тоді водій зупинився. Дружина відразу зателефонувала до міліції та швидкої допомоги, а діти записали реєстраційний номер автівки», - розповів Потейчук.

Водій-порушник зізнався, що втік з місця пригоди, бо злякався

Начальник УДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук заохотив громадянина Потейчука за допомогу у розкритті злочину почесною грамотою УМВС та годинником з гравіруванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Mirna Показати IP 18 Липня 2011 16:30
таких людей мало. молодець.
Юрий Показати IP 18 Липня 2011 16:35
Молодець
Юрий Показати IP 18 Липня 2011 16:36
Тих пяних треба сажати і права ніколи недавати !
+ Показати IP 18 Липня 2011 16:50
Судячи по гальмівному шляху Павло винний лише за керування в нетверезому стані. Тобто, якщо б не це, можна було б ставити питання про відсутність вини, оскільки, якщо водій не міг уникнути ДТП і велосипедист винний в тім що виїхав з "сліпої зони", але це суб'єктивна думка.
Небайдужий до + Показати IP 18 Липня 2011 23:12
Думка хибна. І тауого брєду краще взвгалі не писати. Як же Стаття 136 КК України ? В даному випадку позбавлення волі від 2 до п'яти років.
Небайдужий до Небайдужий Показати IP 18 Липня 2011 23:13
і то лише за 136...
1 Показати IP 18 Липня 2011 23:06
Сліпа зона знаходиться позаду авто.Жаль за потерпівшим.І спаси і сохрани всіх від непередбачуваних пригод.
Небайдужий Показати IP 19 Липня 2011 00:02
Під час ДТП Вірастюк зі своєю командою там були!!
Тарас Показати IP 19 Липня 2011 23:49
Незалежно від того,як себе поводив на дорозі вже нині покійний велосипедист,водій жигуля-виродок і закінченний ублюдок,якщо їхав п'яний ... Садити таких скотів треба !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus