USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вогонь сягнув стелі: на Волині через замикання горів будинок

2 Червня 2021 11:15
1 червня на Волині ліквідували 6 пожеж, що трапилися у житловому секторі.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС Волині.

1 червня о 12:06 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Губин Затурцівської сільської громади. О 12:20 за викликом прибули рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі та працівники місцевої пожежної команди села Війниця. З’ясувалося, що вогонь виник у коридорі й сягнув стелі. Горіння локалізували о 12:25, о 12:30 – ліквідували. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати будинок від знищення вогнем. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

У селі Дідовичі Ківерцівської міської громади горіла дерев’яна господарська будівля. Пожежу ліквідували бійці двох пожежно-рятувальних підрозділів – з міста Ківерці та обласного центру. Імовірно, до пожежі призвела необережність під час куріння власника.

Ще одна пожежа в цегляній господарській будівлі трапилася у селі Бужанка Поромівської сільської громади. Горіння ліквідували рятувальники 18 ДПРЧ смт Іваничі та 5 ДПРЧ м. Нововолинська. Причина пожежі встановлюється.

А на Ковельщині у селі Вербка рятувальники приборкали пожежу в господарській будівлі зі шлакоблоків. За попередніми даними, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus