USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вогонь знищив дах та перекриття: на Волині горів житловий будинок

1 Березня 2021 10:06
Учора, 28 лютого, на Волині сталося 3 пожежі. На щастя, ніхто не загинув, одна людина травмувалася.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

О 03:07 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в цегляному житловому будинку на вул. Кінцева в селі Старики Горохівського району. Вогнеборці 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко локалізували пожежу о 03:24, а о 03:50 – ліквідували. Вогнем знищено покрівлю та 40 метрів перекриття будинку, меблі та речі домашнього вжитку. Травмованих та загиблих немає.

Ймовірна причина пожежі – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

О 13:25 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської споруди на вулиці Цинкаловського в місті Володимирі-Волинському. Під час пожежі травмувалася громадянка Т. Тетяна, 1964 р.н., госпіталізована в ТМО м. Володимир-Волинський у відділення детоксикації.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем громадянки.

Читати ще: На Волині відкачали від будинків понад 350 кубометрів талої води

28 лютого о 22:31 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в дерев’яному житловому будинку на вул. Молодіжна в селі Матейки Маневицького району.

За викликом прибули бійці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини, вогнеборці місцевих пожежних команд смт Колки, сіл Гораймівка та Красноволя Маневицького району, о 23:39 – ліквідували пожежу. Вогнем знищено дах та перекриття на площі 72 м2, двері, вікна, речі домашнього вжитку,

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus