USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Володимир Гройсман покинув пост прем'єр-міністра

28 Серпня 2019 18:44
Володимир Гройсман оголосив, що залишає пост Прем’єр-міністра України. Відеозвернення він опублікував на своїй фб-сторінці.

«Зі свого досвіду розумію, як це непросто приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику (ймовірно, Олексію Гончаруку – Ред.) сили, терпіння і удачі. А головне – успіху. Тому що саме від успіху його роботи і роботи нового уряду буде залежати багато в чому успіх України і нормальне життя кожного українця. Особисто для мене це завжди було пріоритетом № 1», – зазначив Володимир Гройсман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Навуходоносор Показати IP 28 Серпня 2019 18:59
Виявилось з заяви бувшого вже прем*єра, що його мета була дуже простою - нормальне життя кожного українця! Пан Гройсман за нормальне життя сприймає захмарні нелюдські тарифи, галопуючу інфляцію, гестапівські ціни на ліки, знищення промисловості, масовий виїзд людей з країни, наявність не доріг, а напрямків, катастрофічну зношенність інфраструктури (мости обвалюються!), 15 гривень в день на харчування породіллям, засилля крадіїв в оборонпромі...Яка ж все-таки курва!
Спостерігач до Навуходоносор Показати IP 28 Серпня 2019 21:08
коментар було видалено
Анонім Показати IP 29 Серпня 2019 03:47
І головний здобуток це дороги. Їх просто немає. По області лише кусок Київ-Яготин. Вбитись можна на скутері.
Українець Показати IP 29 Серпня 2019 10:30
Та переживати є за шо ! А людям гірше не стане ! Бо і так набрався боргів, як пес блох, і люди ще десятки років будуть їх віддавати . А від криміналу не сховатися !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus