USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Зеленський – переможець президентських виборів, – букмекери

1 Квітня 2019 17:08
Практично всі букмекери поки що не визначилися з лініями на другий тур президентських виборів в Україні. Єдиними, хто готовий вже робити ставки, виявилися букмекери з PariMatch, пише "Страна".

Замість класичного формулювання про одного з переможців, вони представили інше: «Володимир Зеленський – переможець президентських виборів». Варіант «так» оцінений в коефіцієнт 1,35 (якщо ви поставите 100 гривень, то ваш дохід складе 35 гривень – прим. ред).

Варіант «ні», тобто по суті перемога чинного глави країни, має коефіцієнт – 3,10 (при тій же ставці перемога Порошенко принесе вас цілих 210 гривень – прим. ред.) Та помітно меншу ймовірність.

Окремо ставки на Порошенка у контори немає. Таким чином Зеленський, на думку букмекера, є безумовним лідером президентської гонки, а ставка 1,35 входить в категорію «ймовірностей» – результат яких практично не викликає сумнівів.

Для прикладу, коефіцієнт на перемогу «Шахтаря» в найближчому матчі з «Олександрією» становить 1,41, тобто цей результат ( «Шахтар» є безумовним фаворитом зустрічі) малоймовірніше, на думку PariMatch, ніж перемога Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus