USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь» на виїзді перемогла «Кремінь» в останньому матчі сезону

30 Листопада 2020 15:18
В останньому матчі сезону луцька «Волинь» на виїзді мінімально перемогла кременчуцький «Кремінь» – 1:2.

Нагадаємо, лучани пропустили два тури через коронавірус у стані суперників – «Прикарпатті» та «Чорноморці». У цей час волиняни перемогли у товариському матчі ФЦ «Ковель-Волинь» – 5:0.

У сьогоднішньому матчі «Волинь» вже на 2 хвилині створила небезпечний момент – Сімінін прострілив на Протасова, але йому вдало пробити завадили захисники.

Загалом лучани активніше виглядали у стартові 15 хвилин, подавши п‘ять кутових, проте, окрім небезпеки на 2 хвилині, гольових моментів у «хрестоносців» не було.

Ближче до 20 хвилини господарі трішки вирівняли гру та завдали кілька дальніх ударів, втім Недільку, який у цьому матчі замінив Леванідова, не довелося вступати в гру, адже м‘яч не летів у ствір.

Уже на 31 хвилині тренерський штаб «Волині» провів заміну: замість Болденкова на полі з‘явився Приндета.

А через 10 хвилин лучани не реалізували просто неймовірний момент – Протасов віддав розрізний пас до карного майданчика, а Чачуа замість того, щоб розстріляти ворота, влучив у кіпера.

У другому таймі на 50 хвилині «Волинь» мала ще один класний момент, але удар з близької відстані Ляшенка дивовижним чином відбив кіпер «Кременя».

Однак невдовзі «Волині» вдався футбольний бліцкриг. На 53 хвилині Чеботаєв забив у власні ворота після навісу Чачуа зі штрафного – 0:1. А через дві хвилини Оринчак реалізував пенальті, подвоївши перевагу «Волині» – 0:2.

На 82 хвилині господарі відквитали один гол – Бичков навісив прямісінько на голову Зубкову, який поцілив у дальній кут, – 1:2.

У підсумку останній матч лучан у році завершився мінімальною перемогою – 1:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 30 Листопада 2020 15:49
Молодці!!! Закрили наші 2020 рік на позитивній ноті з перемогою, доречі не над самим слабеньким суперником, щей на виїзді у Кременчуці. Молодці!!! Так тримати. Відпочивайте та готуйтесь до Нового 2021 року до продовження сезону. З новими успіхами ФК "Волинь"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus