USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» зіграла внічию з «Карпатами» у першому матчі за вихід до Прем'єр-ліги

4 Червня 2019 21:02
«Волинь» у складному матчі в Львові на виїзді зіграла в нульову нічию з «Карпатами» в першому перехідному матчі.

Матч відбувся 4 червня на стадіоні «Україна» в Львові.

Старт поєдинку на правах господарів активніше розпочали «Карпати», які більше володіли м‘ячем та фактично на 7 хвилин затиснули волинян на їхній частині поля.

Втім, і «Волинь» мала шанси, аби відзначитися – «хрестоносці» подали поспіль кутових, однак жоден з них не закінчився взяттям воріт.

Також міг забивати Сіаваш, але після паса Волошиновича, який накрутив кілька карпатівців не влучив у ворота.

Варто згадати й про неприємність для «Волині» у середині першого тайму – травмувався Артур Западня, тож замість нього на полі з‘явився молодий Олександр Климець. В підсумку, на перерву команди пішли з нулями на табло.

На початку другого тайму господарі мали дві можливості для взяття воріт, але в обох випадках не влучали у ствір.

«Волинь» також мала шанси відкрити рахунок, але навіс Кожанова ніхто не зумів замкнути на дальній штанзі, а простріл Климця заблокували захисники.

Після 65 хвилини тренерський штаб волинян почав посилювати атаку, зокрема Козьбан вийшов замість Волошиновича.

Кожанов на останніх хвилинах міг виривати перемогу, але кіпер львів‘ян потягнув цей удар. В підсумку, команди закінчили з нулями на табло.

Матч-відповідь команди зіграють 8 червня у Луцьку. А вже невдовзі очікуйте розширений репортаж зі Львова на електронних сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus