USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відеозвіт матчу «Карпати»-«Волинь»

14 Березня 2015 09:23
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував перемогу своєї команди у матчі 17-го туру із львівськими «Карпатами».

Нагадаємо, 13 березня луцька «Волинь» здобула другу поспіль виїзну перемогу у Львові й сатисфакцію за домашню поразку від «Карпат» у першому колі 0:2, - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Відеозвіт про увесь матч:
- Це був відкритий футбол з двох сторін. Йшов фон західного дербі, і нам цікаво було грати з такою амбіційною командою, як «Карпати». Тим більше на фоні попередньої домашньої поразки «Карпат» від «Дніпра». В нас подібна була ситуація у першому колі, коли ми програли вдома «Дніпру», в наступній грі хотіли реабілітуватися у грі з «Карпатами», і також програли 0:2.

Ситуація у Львові склалася ідентичною, як у нас в Луцьку. Ми побоювались «Карпат», у яких виховується така амбітна молодь. Боялися агресивності молоді, у якої вже проявляються відтінки дорослого футболу.

У нас більше досвідчених гравців, таких як Ерік, Кобахідзе, Бабатунде, фон яких дав нам перевагу в індивідуальній грі. Разом з тим, у Львові ніхто не випадав. І Голодюк, і молодь грали досить активно і впевнено. Гра весь час вирівнювалась, обидві команди мали моменти. Ми десь трохи поспішали з їх реалізацією. Думаю, що ніхто не скаже, що ми випадково перемогли. «Карпатам» бажаю успіху та перспективи.

- За яких обставин Шуст потрапив до «Волині»?

- З грою Богдана давно знайомий. Але можливості «Волині» не було його запросити, і Шуст пішов до більш кваліфікаційного клубу – в «Шахтар», а згодом у «Металіст». Ми і без травми Неділька шукали воротарів. Він погодився і за гроші навіть нічого не говорив. Думаю, що в нього ще все попереду. Головне, що він хоче грати у футбол.

- У передматчевому протоколі у стартовому складі був Бабенко, якого несподівано замінив Політило…

- Після розминки він сказав, що його тягне права верхня поверхня стегна, і якщо треба, вийду на уколі на гру. Звичайно, що ми на таке не пішли, і Політило справився зі своїми функціями добре. Встигли за хвилину до гри змінити протокол.

До слова, у Львові «хрестоносці» почувалися, наче вдома і за грою, і за підтримкою вболівальників. Фанати «Волині» попри страшну негоду класно підтримували свою команду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus