USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» не хоче ні з ким сваритися», – Тлумак про варіанти догравання Першої ліги

10 Червня 2020 19:30
Футболісти луцької «Волині» нарешті тренуються повноцінно. Чи продовжиться чемпіонат України серед команд Першої ліги – поки не зрозуміло, адже доля другого за класом українського дивізіону буде вирішуватися у кабінетах, а клуби не можуть дійти єдиного консенсусу про догравання сезону. У «Волині» ж кажуть, що не хочуть сваритися з жодним клубом та доводити свою правоту, розпочавши тренування.

У сюжеті телеканалу «Аверс» йдеться про те, як «хрестоносці» протестувалися на COVID-19 та готуються до великого футболу.

Нагадаємо, ще раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що «Волинь» готова до відновлення Першої ліги, однак доля чемпіонату має вирішитися невдовзі, а нині лучани, здавши тести на коронавірус, приступили до повноцінних тренувань.

Якби у світове життя не втрутилася пандемія коронавірусу, волиняни ще у травні дограли б чемпіонат України серед команд Першої ліги. Натомість через два місяці вимушеного простою та ще місяць групових тренувань, «Волинь» лише зараз розпочала тренуватися повноцінно.
«Для кожного футболіста найосновніше – це тренування, ігри, аби постійно бути в тонусі та займатися улюбленою справою. В спортсменів не буває такого, щоб вони не були мотивовані, хлопці навпаки хочуть грати, адже пропустили дуже багато часу, не тренуючись та не граючи, тому очі горять в кожного. Їх навіть потрібно стримувати, щоб не було перевантажень», – каже головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

Минулого тижня усі футболісти, тренери та працівники «Волині» пройшли ПЛР-тестування на коронавірус. Результати – більш ніж успішні, адже у клубі заражених на COVID-19 не виявили.

«Ми здали всі тести – це дуже важливо. За результатами тестування всі здорові. Перед першими тренуваннями ми попереджали футболістів, щоб вони були в групах, тримали дистанцію та не контактували між собою. На стадіоні та в роздягальнях ми дотримувалися всіх правил», - наголошує лікар ФК «Волинь» Антон Цалко.

Щасливі повернутися до тренувань і футболісти. «Хрестоносці» горять бажанням працювати на тренуваннях та якнайшвидше повернутися до офіційних ігор.

«Кожен виконував роботу вдома. Ми розуміємо, що в домашніх умовах неможливо підготуватися. Пізніше ми відновили групові заняття, а зараз працюємо в нормальному режимі. Звичайно, хочеться грати в офіційних матчах. Ми розуміємо, що не можна грати з вболівальниками, але як нам скажуть, так і буде», – розповів центрбек «Волині» Віталій Приндета.

Доля Першої ліги чемпіонату України вчергове вирішуватиметься у Києві на позачерговій конференції ПФЛ 11 червня. Попри різні спекуляції щодо позиції «Волині» з приводу догравання чемпіонату та інформаційні війни, у клубі запевняють, що приймуть будь-яке остаточне рішення виконавчого комітету Української асоціації футболу.

«Наш клуб дотримується позиції, що ми не хочемо ні з ким сваритися, доводити свою правоту і слухати чужу. Ми свою позицію висловили у паперовому вигляді, а також 21 травня, коли відбувалося зібрання клубів. На сьогоднішній день ми не хочемо робити якихось заяв. Ми приймемо рішення виконкому та чинної влади», – підсумував Андрій Тлумак.

Власне, відштовхуючись від рішення 11 червня, у клубі розкажуть і про подальші плани «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus