USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинь отримала 189 мільйонів на розбудову мережі амбулаторій

25 Травня 2018 13:41
До 2020 року в області повинні працювати 180 амбулаторій загальної практики сімейної медицини: 189 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на формування спроможної мережі надання первинної медико-санітарної допомоги надійшло на Волинь.

Про це стало відомо під час прес-конференції, присвяченої питанням підписання декларацій із лікарями, яку організував Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування спільно із управлінням охорони здоров’я Волинської ОДА 25 травня у Луцьку.

Як поінформувала заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Марія Гогоша, сьогодні голова облдержадміністрації підписав розпорядження про формування спроможної мережі надання первинної медико-санітарної допомоги.

В області нині функціонують 140 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, до 2020 року працюватиме 180 амбулаторій.

Область отримала 189 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на формування цієї мережі. Ці кошти спрямовуватимуть на будівництво нових амбулаторій. Так, планують побудувати дев’ять амбулаторій, з них дві нові та сім розміщених в існуючих будівель, матеріально-технічний стан яких поліпшуватимуть та реконструюватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus