USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь отримає майже 8 млн на житло для військових

29 Червня 2021 20:20
Уряд розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їхніх сімей.

Відповідне розпорядження було ухвалене 23 червня.

Загальний обсяг субвенції – 305,1 мільйона гривень. З цих коштів для Волинської області передбачено 7,9 мільйона гривень.

Як йдеться у розпорядженні, кошти передбачені для сімей осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», для осіб з інвалідністю I—II групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, раніше Кабмін розподілив субвенцію на придбання житла учасникам Революції Гідності. На ці потреби області спрямували пів мільйона гривень. Згодом ще 600 тисяч гривень передбачили на житло для переміщених осіб, які воювати в зоні АТО/ООС.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 29 Червня 2021 20:36
Надавати ті квартири сугубо військоматовським трудягам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus