USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як луцькі школярі заробляли гроші на комбінезони для військових

24 Лютого 2015 17:50
Луцькі школярі влаштували традиційний ярмарок під гаслом «З любов’ю в серці до України», під час якого реалізовували власноруч виготовлені солодощі, іграшки, магнітики з національною символікою та інші цікавинки. На кошти, зібрані під час заходу, вдалося придбати три комбінезони для луцьких прикордонників.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у грудні минулого року вихованці ЗОШ № 17 влаштували благодійний ярмарок, під час якого продавали виготовлені власноруч смаколики, ялинкові прикраси та ляльки-мотанки. Усі виручені кошти передали пораненим під час проведення АТО бійцям, які перебувають на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Окрім того, до луцьких школяриків завітали поранені у зоні АТО волинські бійці. Так, маленькі патріоти заздалегідь підготувались до трепетної зустрічі, утворивши живий коридор із синьо-жовтими прапорцями в руках. Тоді учні розповідали визволителям вірші, співали піс ні та дарували квіти.

Так, зі слів заступника директора ЗОШ № 17 Інни Юрист, благодійний ярмарок не є одноразовою акцією. Тож, слідуючи добрим традиціям, й цього місяця учні початкових класів та їхні батьки виготовили магніти та підкови у синьо-жовтій патріотичній гаммі.
Окрім цього, вони приготували печиво, тістечка, цукерки та інші солодощі. Своєю чергою, старшокласники та вчителі навчального закладу із задоволенням купували смаколики та цікавинки.
«Цією акцією благочинності та миру ми вкотре хотіли нагадати усім, що віримо в перемогу нашої України і не збираємось опускати руки перед труднощами», - зазначила педагог.
Разом із тим позитивними емоціями від заходу ділиться й вчитель вищезгаданої школи Наталія Шилова:

«Побачивши, з яким захопленням минув наш перший благодійний ярмарок, ми твердо вирішили організувати його знову. Цього разу дійство приурочили до дня Святого Валентина, у такий спосіб висловивши свою любов нашим відважним бійцям. Учні з нетерпінням чекали цього дня, до ярмарку готувалися цілими сім’ями - виготовляли коробки та пекли смаколики», - з радістю розповідає вона.

Й справді, діти з захопленням рекламували свій товар, вигукуючи :«Тістечка, тістечка, смачні тістечка!», «Купуйте браслети, великий вибір!», «Печиво, шоколадне печиво!», «Валентинки, кому Валентинки!».

«Це створювало атмосферу справжнього ярмарку. Тому і покупців теж було чимало. Мабуть кожен, хто цього дня відвідав школу, побував на нашому дійстві. Дякуємо усім!», - резюмувала вчитель.

Завдяки хорошій ініціативі вдалося зібрати 3555 гривень.
Ці гроші передали волонтерам із благодійної формації «Волинь SOS».
Своєю чергою, ті пообіцяли активістам, що гроші обов’язково витратять на допомогу бійцям.
Як пояснила кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини керівник ГО «Волинь SOS» Тетяна Должко, за кошти, зібрані маленькими патріотами та їх батьками уже придбали три військових комбінезони для волинських прикордонників. Вартість одного із них 1500 гривень.

«І, хоч грошей, виручених під час ярмарку трішки не вистачило, ми доклали частинку із тих, які надходять на картку благодійного рахунку. Придбані комбінезони уже «поїхали» у Красноармійськ. Хлопці обіцяли повідомити, як їх отримають та поділитися фото в новому обмундируванні», - каже волонтерка.



Окрім того, учні деяких луцьких шкіл плетуть маскувальні сітки для наших захисників. Так, спільними силами і дорослі, і малі допомагають українським бійцям. Сьогодні, які ніколи, важливо бути сильними і небайдужими. Перемога - за нами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus