USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» представила вісім нових футболістів: четверо з них – колишні гравці «хрестоносців». Фото

3 Вересня 2020 12:31
Луцька «Волинь» перед стартом нового сезону офіційно підписала вісім нових футболістів. Цікаво, що четверо новачків раніше захищали кольори луцької команди: Юрій Тетеренко, Владислав Шаповал, Віктор Хомченко та Андрій Ляшенко. Абсолютно новими для «хрестоносців» футболістами стали Олександр Бондаренко, Антон Євдокимов, Євген Протасов та Максим Войтіховський.

Презентація новачків відбулася напередодні першого туру Першої ліги на стадіоні «Авангард» 3 вересня.

На початку презентації новий головний тренер «Волині» Василь Сачко наголосив, що команда будується роками, але у клубі мають лише два тижні. «Тим процесом, який зараз відбувається, я задоволений. Всі служби задіяні у комплектації команд. Роботи дуже багато, однак ми прийшли сюди вирішувати поставлені завдання. У нас є взаєморозуміння з керівництвом клубу, за що я дуже дякую. У Луцьку створені всі умови, щоб команда вирішувала високі завдання. Луцьк заслуговує підвищення в класі, щоб сюди приїжджали «Шахтар» та «Динамо». Ми з нетерпінням чекаємо, коли «Авангард» відкриє ворота для наших вболівальників, які чекають старту чемпіонату. Я думаю, питання відкриття трибун невдовзі вирішиться», - зазначив Василь Сачко.
Щодо новачків, то головний тренер сказав, що на них покладають великі надії: «Новачки близькі нам по духу, для нас дуже важливі людські якості, спортивні якості. Ми робимо акцент на вихованцях «Волині». Я радий, що серед новачків є хлопці, які пройшли волинську школу та повернулися до нас».

Відтак, журналістам представили вісім новачків, які будуть допомагати вирішувати завдання клубу.
Юрій Тетеренко – вихованець луцького футболу та ДЮФШ «Волинь». Він пройшов з клубом дитячо-юнацький, юнацький та молодіжний рівень і протягом двох сезонів грав за основну команду в УПЛ та Першій лізі чемпіонату України. Після «хрестоносців» захищав кольори литовського «Атлантаса» та білоруського «Слуцька».
Владислав Шаповал – вихованець чернігівського футболу та тамтешньої «Юності». За «Волинь» виступав у юнацькій та молодіжній першостях України, згодом протягом майже трьох сезонів активно виступав за основну команду – у сезоні 2017-2018 провів за лучан першу частину чемпіонату та став найкращим бомбардиром «Волині» в Першій лізі, забивши вісім голів. Протягом останніх двох сезонів виступав за «Дніпро-1», з яким позаминулого сезону ставав чемпіоном Першої ліги.
Віктор Хомченко – ще один вихованець «Волині», який після виступів на юнацькому та молодіжному рівнях підпускався до основного складу лучан. Нападник викликався до молодіжної збірної України. Після «Волині» виступав за львівські «Карпати», винниківський «Рух», краматорський «Авангард» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. В останньому клубі став найкращим бомбардиром команди після карантину, забивши у Першій лізі влітку чотири голи.
Андрій Ляшенко – футболіст, який потрапив до академії «Волині» ще в дитячому віці і так само пройшов з командою усі щаблі росту до основного складу. Після Луцька виступав у Словаччині за тамтешню «Дунайску Стреду», львівський «Рух», а останнім клубом Андрія був «Каганат» із Киргизстану.
Олександр Бондаренко – досвідчений нападник, вихованець київської «Оболоні». На професійному рівні починав у «Оболоні-2» та вінницькій «Ниві», після чого декілька років виступав за першу команду «Пивоварів». З 2014 року й до кінця останнього сезону захищав кольори ковалівського «Колоса», якому допомагав із аматорського футболу піднятися до рівня Прем’єр-ліги України.
Антон Євдокимов – вихованець донецького футболу. Виступав на юнацькому та молодіжному рівні за донецький «Металург», а пізніше – кам’янську «Сталь». Після цього грав у складі краматорського «Авангарда», «Черкащини» та рівненського «Вереса».
Євген Протасов – молодий вихованець мелітопольського футболу. Починав у юнацькій та молодіжній команді луганської «Зорі», а протягом останніх чотирьох років захищав кольори «Олександрії», в якій виступав за основний склад, а також викликався на навчально-тренувальні збори до молодіжної збірної України.
Максим Войтіховський – вихованець «Дніпра», в якому виступав в юнацькій та молодіжній команді, викликався до збірної України U-17, а також активно проводив із титулованою командою її останній сезон в Другій лізі чемпіонату України. Після цього виступав за «Чорноморець» та молодіжну команду донецького «Шахтаря». Літню частину Першої ліги провів знову-таки у «Чорноморці».
Відзначимо, що у суботу, 5 вересня, «Волинь» зіграє у першому турі проти «Кременя» з Кременчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus