USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» розгромила «Балкани» та повернулася в ТОП-3

15 Липня 2020 18:53
Луцька «Волинь» повернулася до трійки лідерів Першої ліги, розгромивши «Балкани» з селища Зоря Одеської області. Проте «Минай», який був третім після попереднього туру, ще грає другий тайм у своєму матчі з «Агробізнесом».

Матч 24 туру Першої ліги відбувся 15 липня.

У минулому турі «Волинь», пропустивши вже на першій хвилині бразильський гол через себе, поступилася одному з конкурентів за вихід до УПЛ - петровському «Інгульцю». Хоч ця поразка і ускладнила волинянам завдання підвищитися у класі, проте ситуація не була критичною. «Хрестоносці» відставали від ТОП-3 лише на два очки, а у суперниках в цьому турі далеко не найсильніші «Балкани», які розташувалися на 14 місці в турнірній таблиці.

Відзначимо, що «Волинь» мала певні кадрові втрати, зокрема у цьому матчі не могли зіграти Віталій Неділько та Сіаваш Хагназарі, яких вилучили у минулому турі. Також в грі з «Інгульцем» травмувався Анатолій Ульянов, ще раніше травмованими були Ігор Карпенко та Валерій Болденков. Проте міг зіграти форвард Станіслав Куліш, який вже встиг дебютувати за лучан.

Перший тайм

Незважаючи на статус гостей, «Волинь» більше контролювала м’яч на початку поєдинку, і вже на 10 хвилині це дало результат. Сімінін подав до карного майданчика, кіпер «Балкан» незграбно відбив м’яч, який потрапив до Чачуа, а хавбек з одного дотику відкрив рахунок – 0:1. Протягом кількох хвилин після голу двічі небезпечно пробивав Кожанов: якщо перший удар не влучив у ствір, то в другому моменті м’яч відбив Лободров.

Лучани мали значну перевагу у володінні м'ячем, але, оговтавшись після пропущеного голу, «Балкани» створили першу небезпеку – з-за меж штрафної бив Фернандо, але м’яч розминувся зі стійкою воріт Літовченка. У «Волині» ж здалеку пробив Рябов – вище воріт. Удар Валерія Сада був ще небезпечнішим, але кіпер зумів його відбити.

А вже за мить той же Сад був значно влучнішим – новачок «Волині» обіграв суперника у центрі поля та обвідним ударом поцілив у дев’ятку воріт «Балкан» – 0:2.

Після другого пропущеного голу активізувалися «Балкани», і господарі зуміли заробити пенальті вже у доданий до першого тайму час – Михалик підштовхнув нападника господарів у спину. Фаюк реалізував одинадцятиметровий – 1:0.

Другий тайм

Одразу ж по перерві Волошинович, який не надто виділявся активністю в першому таймі, заробив небезпечний стандарт. Виконувати його взявся Кожанов, однак Лободров відбив потужний удар Дениса у стійку.

Господарі відповіли дальнім ударом у поперечку, але тут же здалеку бив Кожанов – знову його удар відбив воротар. А на 52 хвилині Волошинович забив третій гол у «Балканам», закотивши м’яч у пусті ворота після подачі зі стандарту. Ростислав відсвяткував у стилі Роналду.

Вже за хвилину Кожанов увірвався з флангу і класним ударом під поперечку з гострого кута зробив рахунок розгромним – 4:1.

На 58 хвилині Літовченко здійснив сейв після удару головою Златова, не дозволивши скоротити рахунок. Куліш міг зробити рахунок зовсім непристойним, але голкіпер скоротив кут обстрілу, тож нападник пробив саме у стража воріт «Балкан».

Команди мали ще кілька моментів, але в підсумку «Волинь» святкувала перемогу та повернулася до трійки лідерів, піднявшись з п’ятої позиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 15 Липня 2020 19:52
Для чого Андрій Тлумак тримає бездарність та лєнтяя, який не працює на футбольному полі, а відбиває м"ячі подалі від себе і приносить шкоду команді та тренеру А. Тлумаку. Ось і сьогодні, цей Тарас Михалик приніс своїй команді гол. Грубими діями в обороні, невстигаючі за нападаючим команди ФК "Балкани", підштовхнув того в спину. Довго суддя поєдинку не думав, і призначив 11-го штрафного удару. Фаюк реалізував одинадцятиметровий – 1:0. Дякуючи нашому Д. Кожанову, ФК "Волинь" сьогодні вдалось перемогти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus