USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

«Волинь» та «Миколаїв» розійшлися безгольовою нічиєю

31 Березня 2021 19:09
«Волинь» 31 березня на луцькому стадіоні приймала ФК «Миколаїв».

Активніше поєдинок розпочали гості, які на 2 хвилині забили гол. Проте арбітр відмінив взяття воріт через офсайд у гравця гостей.

Потому «хрестоносці» намагалися атакувати та створювати моменти, але до ударів по воротах справа ніяк не доходила. Гості ж запам’яталися лише одним ударом зі штрафного і двома замінами через пошкодження гравців.

Другий тайм активніше розпочали миколаївці. Але зуміли «відзначитися» лише жовтою карткою за симуляцію. На 50 хвилині у лучан замість Ляшенка на поле вийшов Хагназарі. Ще за 5 хвилин у наших гравців була нагода втекти в контратаку, але прорив Рябова ціною жовтої картки «Миколаїв» зупинив. Тут же гості мали шанс вийти вперед, але удар їхнього гравця пролетів повз ворота.

Лучани відповіли заміною: замість Коломойця вийшов Кобзар. Надалі команди більше боролися за м’яч, свідченням чого стали часті зупинки гри свистком арбітра та появи на полі медиків.

За 10 хвилин до завершення гри замість Протасова на поле вийшов Климець. А гра все точилася в центрі поля з намаганнями обох команд створити момент біля воріт суперника. Лучани мали два моменти вирвати перемогу, але удар Кобзаря відбив голкіпер, а Сіаваш пробив повз ворота з лічених метрів. Після подачі кутового Приймак пробив головою, м’яч від перекладини впав на лінію воріт, але її не перетнув.

Додані арбітром 5 хвилин запам’ятаються вилученням головного тренера гостей, який за декілька хвилин отримав дві жовті картки і пішов додивлятися гру в роздягальні. А командам створити моменти до фінального свистка не вдалося і матч завершився безгольовою нічиєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свс Показати IP 31 Березня 2021 19:49
Не игра,а нудьга.............
111 Показати IP 3 Квітня 2021 06:39
яка ліга та і гра

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus