USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» здолала непереможну команду та увірвалася в ТОП-3 Першої ліги. Фоторепортаж

27 Жовтня 2020 08:00
«Полісся» їхало до Луцька на матч 9 туру Першої ліги у статусі непереможної команди – за шість зіграних іграх житомиряни не програли жодного разу, зокрема в останніх двох іграх вони зіграли внічию з «Металістом 1925» та «Чорноморцем».

«Волинь» теж мала певне досягнення – в трьох останніх іграх лучани залишали свої ворота сухими. Тож очевидним було, що голів у цьому матчі буде небагато.

Василь Сачко вирішив виставити у старті ті ж одинадцять гравців, що й в попередньому матчі з «Альянсом», а разом із запасними розминався французький новачок Рюльє Джуліан Кейта, про підписання якого лучани оголосили минулого тижня.
Вже згодом арбітр сигналізував про початок першої половини зустрічі, яку можна назвати таймом напівмоментів. Дебют зустрічі запам’ятався тим, що «Волинь» заробила кілька штрафних, але нічим небезпечним вони не завершилися.
Згодом здалеку бив Оринчак, але удар виявився несильним, до того ж м’яч полетів прямісінько у руки голкіперу.
Відзначимо, що «Волинь» намагалася організувати високий пресинг, але команді це не вдалося. Кизилатеш щоразу намагався щось гукати до Сікорського, в якого не надто виходило допомагати хавбеку в пресингу.
А на 29 хвилині для «хрестоносців» стався неприємний епізод – Болденков отримав пошкодження і був замінений на Войтіховського.

Жодна з команд так і не заволоділа явною перевагою, на полі було багато браку, але і при цьому вони мали по одному моменту, щоб відкривати рахунок. У «Волині» на 34 хвилині зі штрафного бив Протасов, але влучив у стінку, а Оринчак на добиванні пробив вище. Той же Оринчак пробивав головою після навісу Цюпи, однак влучив у захисника.
А наприкінці тайму небезпечний штрафний заробили гості – Даудов пробив над перекладиною, а після цього арбітр своїм свистком запросив команди у підтрибунне приміщення, зафіксувавши нулі на табло після першого тайму.
Очевидно, Василю Сачку, як і Кизилатешу, також не подобалася гра Сікорського, адже по перерві форвард був замінений на Ляшенка, тож у центр нападу перейшов Оринчак.

Невдовзі на полі з’явився і Чачуа, який мав два моменти – спочатку хабвек пробив у руки Яшкову, а згодом після навісу Ляшенка головою не влучив у рамку воріт.
А на 70 хвилині житомиряни могли відкривати рахунок – Тарануха, обігравши Леванідова, бив фактично у пусті ворота, проте і удар був несильним, і захисник лучан стояв на шляху польоту м’яча.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Без цього футбольного штампу навряд обійдешся в описі голу «Волині», адже він трапився через дві хвилини після моменту Таранухи. Оринчак підхопив м’яч перед карним майданчиком та класно пробив у кут воріт Яшкова, відкривши рахунок – 1:0.
Тим часом у складі «Волині» дебютував Джуліан Рюфьє Кейта, який був активним на фланзі, однак результативними діями не відзначився. Натомість житомиряни до кінця зустрічі могли зрівнювати рахунок – на 84 хвилині Понєдєльнік класно бив у кут, однак Леванідов, витягнувшись в струнку, врятував свою команду.
У підсумку, «Волинь» здобула перемогу, знову залишивши свої ворота сухими, а «Полісся» зазнало першої поразки у сезоні. До слова, отримані три очки дозволили «Волині» піднятися на третю сходинку, проте поспішати радіти не варто, адже в турнірці – анархія, оскільки через коронавірус команди зіграли від семи до дев’яти матчів.

А вже в суботу «Волинь» прийме на «Авангарді»... «Авангард» з Краматорська, який нині займає передостанню сходинку в чемпіонаті.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Глядач Показати IP 27 Жовтня 2020 09:05
То з яким рахунком закінчився матч. На 34-й хвилині лучани відкрили раханунок, а далі що?
так таки так до Глядач Показати IP 27 Жовтня 2020 18:03
ото глядач! а що ж ти дивився? це просто діагноз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus