USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» зіграла матч зі своїми ультраc. Фоторепортаж

6 Вересня 2018 21:17
Ультрас - це хлопці, які щоматчу і вдома, і на виїзді палко підтримують свою команду, однак сьогодні вони зіграли матч проти своїх улюбленців. Хоч «Волинь» і продемонструвала, що команда є професійною, розгромивши своїх вболівальників. Однак, як говориться, в таких матчах перемагає дружба, адже після гри футболісти та ультраc подякували один одному та зробили спільне фото.

Товариський матч відбувся на стадіоні «Підшипник» 6 вересня.

Зважаючи на перерву у чемпіонаті України, луцька «Волинь» отримала час для того, аби відійти після двох підряд поразок від «Дніпра-1» та «Оболоні» та зіграти матч з тими, хто ніколи не залишає їх без підтримки, - власними ультрас.

Відтак, розім’явшись, команди розпочали матч. Хоч на полі відразу було помітно перевагу «Волині», хлопці з ультрас намагалися вступити в боротьбу за м’яч, втім футболісти були безжальні до своїх вболівальників і ще у першому таймі наколотили низку голів.

Варто зазначити, що на другий тайм «Волинь» змінила склад, тож у другому таймі на поле вийшли свіжі футболісти, а в ультрас була проведена не така велика кількість замін. Як не старалися активні вболівальники вибігти в атаку та забити бодай один гол, але зробити їм цього не вдалося, тож підсумковий рахунок вийшов зовсім не футбольний – 12:0 на користь «Волині». Втім, як прийнято говорити, у таких матчах перемагає дружба, адже це ще один спосіб налагодити комунікацію між командою та вболівальниками.

Після матчу футболісти та ультра потиснули один одному руки, подякувавши за гру, та зробили спільне фото на пам’ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Вересня 2018 21:27
Та купіть бетономішалку і поштукатурте того хліва ! Не будьте с&аними хазяями !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus