USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Волинь» дала ляпаса одному з лідерів ліги. ВІДЕО

22 Жовтня 2011 13:02
Перемогою над київським «Арсеналом» із рахунком 1:0 у рідних стінах 21 жовтня «Волинь» перервала семиматчеву безвиграшну серію у Прем’єр-лізі.
Про це повідомляє сайт луцького ФК .
На матч проти «Арсеналу», який перебуває на 4-му місці у Прем’єр-лізі лізі волиняни вийшли сповнені рішучості реабілітуватися перед своїми уболівальниками за попередні невдачі та, заодно, поповнити свій очковий доробок.
Кияни, які набули слави непоступливого гостя, у свою чергу також не збиралися здаватися без бою, але, як показав перебіг подій у матчі, вважали для себе цілком прийнятною і нічию, що відобразилося у їх більшій зосередженості на захист власних воріт та поступове затягування часу, чим ближчим ставав фінальний свисток.
Сам матч розпочався з активних дій волинян, але перший гострий момент вдалося створити канонірам – на 3-й хвилині Флореску віддав передачу на Мазілу, який потужно пробив метрів з шістнадцяти і Неділько лише у повторному стрибку накрив м’яч, уникнувши добивання в порожні ворота.
Відповіддю «Волині» став потужний удар Масло метрів з сорока, але шкіряний влучив у оборонця «Арсеналу». Спірний момент трапився на 10-й хвилині, коли Павлова на вході в карний майданчик підштовхнув Шершун і Євген гримнувся на газон. Незважаючи на формальний контакт захисника з форвардом, арбітр призначити одинадцятиметровий не наважився.
Надалі ж гра поступово змістилася до центру поля. Незважаючи на територіальну та ігрову перевагу «Волині», до загострень поблизу воріт гостей справа доходила не досить часто. Власне, до середини тайму лучани відзначилися лише ударом головою Гобера після навісу Леандро, але Погорілий виявився на місці.
«Арсенал», у свою чергу, намагався використовувати контратаки, але й у гостей справа в нападі не дуже ладилася. Лише на 24-й хвилині Богданову вдалося потужно пробити з-за меж карного і Неділько з труднощами, але парирував цей постріл.
Незабаром у центрі подій виявився Пічкур, котрий замінив Павлова. На 28-й хвилині Євген намагався ударом зі штрафного справа повторити свій красень-гол минулого сезону у ворота того ж «Арсеналу», але Погорілий піймав м’яч у нижньому куті власних воріт. А незабаром він же без проблем піймав шкіряного після ще одного пострілу Пічкура метрів з тридцяти. І, зрештою вже перед самісінькою перервою Шиков потужно пробивав зі штрафного метрів з сорока – м’яч пройшов крізь стінку, але воротар гостей і цього разу виявився на висоті, ліквідувавши загрозу.
Відразу після перерви «Волинь» додала у швидкості, а гості навпаки – притиснулися до своїх воріт і остаточно сконцентрувалися на захисті. Щоправда, тривалий час справа у розхитуванні оборони «Арсеналу» просувалася натужно – кияни зосередили масовані редути по центру, а флангові проходи та передачі лучан часто не знаходили адресата, або переривалися більш чисельними захисниками.
Варто відзначити непоганий удар Лопеса з лінії карного на 57-й хвилині, який з кута власних воріт з труднощами витягнув Погорілий, а також наступний удар головою Шумахера після подачі Шарпара, котрому вдалося на рівному місці накрутити відразу трьох оборонців.
І все ж, до 66-ї хвилини насправді стовідсоткових моментів для взяття воріт у господарів не було. Аж тоді Пічкур зі штрафного зліва навісив у карний і Шумахер зумів пробити потилицею з кількох метрів у незахищений кут – здавалося б, бути голу, однак Погорілий якимось чудом зумів зреагувати на цей удар і рукою перевів м’яч на кутовий. Після цього лучани ще більш завелися й пішли на відвертий штурм воріт гостей.
Каноніри, у свою чергу, розпочали тягнути час при вводі м’яча, усім своїм виглядом демонструючи прийнятність нічиєї. На 74-й хвилині Стевановіч зумів пробити з розвороту метрів з вісімнадцяти і м’яч пролетів у лічених сантиметрах над поперечиною.
А за дві хвилини знову лише чудо врятувало гостей. Після навісу Леандро м’яч надовго затримався у штрафному майданчику і після удару Шикова впритул рикошетом від захисника, який кинувся під удар на лінії воріт, вийшов на кутовий.
За такого неварту, здавалося, «Волині» вже не вдасться досягти успіху, тим паче, що час невблаганно збігав, а гості усіма силами відстоювали славу непробивного гостя. Та на 85-й хвилині Пічкур підхопив м’яч, котрий відлетів від стінки після потужного удару Шикова зі штрафного по центру, змістився вліво і з-під Лампі навісив на ближній кут воротарського, де перебували Гобер та Масло. Обидва гравці «Волині» виявилися переможцями верхової боротьби, але на м’ячі першим опинився саме Гобер, який чітким ударом головою спрямував шкіряного прямо в сітку – гол!
У подібній ситуації цей успіх на останніх хвилинах не лише викликав бурю надмірних радісних емоцій в уболівальників луцького клубу, але й додав упевненості гравцям «Волині». За п’ять хвилин підопічні Віталія Кварцяного мали подвоювати свою перевагу, але після удару Лопеса зі штрафного низом Погорілий знову неймовірним чином зумів зреагувати на підступний удар і вибив м’яч на кутовий з лінії воріт.
В результаті матч завершився такою очікуваною, але цілком заслуженою перемогою «Волині» – 1:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Осійчук Показати IP 22 Жовтня 2011 17:23
Перший раз була на футболі. Гра була класною... Волиняки умнічки)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus