USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет» з тріском програв в Одесі

16 Березня 2017 14:07
Луцький баскетбольний клуб «Волиньбаскет» завершує виступи у «регулярці» цьогорічної Суперліги виїздом на Одещину. У середу, 15 березня, волинські «лицарі» без шансів програли одеському БК «БІПА».

Одесити довго не відкладали інтригу в матчі і з перших хвилин почали нарощувати перевагу в рахунку. Вже після першої партії команда Вадима Пудзирея заробила 13-очковий відрив – 29:16.



На старті другої 10-хвилинки гості спробували сконцентруватися на зихисних діях, що спершу допомагало розбивати атаки «БІПи». Правда, далі господарі продовжували переважати за всіма статистичними показниками і пішли у ще більший відрив. Він перед великою перервою склав 21 очко.

Розуміючи, що поєдинок фактично виграний, наставник одеситів дав пограти у третій чверті усім заявленим на матч гравцям. Як виявилось, і найближча лавка запасних «БІПи» може успішно нав’язувати свою гру лучанам. Після великої перерви господарі продовжували якісно атакувати з-за дуги, реалізуючи більше 50 % кидків з дальньої дистанції. Гості ж, як і раніше тотально програвали щит і в заключній чверті просто догравали поєдинок, так i не зумівши завдати супернику спротиву в цьому матчi. Єдине, що намагалися зробити підопічні Дмитра Чайковського, - не дати супернику переступити 100-очкову планку – 95:58.



«БІПА» - «Волиньбаскет» 95:58 (29:16, 24:16, 22:13, 20:13)

Найрезультативнішим гравцем матчу став одесит Олександр Кушніров – 13 очок. Хоча у «БІПи» аж шестеро гравців набрали 10 і більше очок за гру. У лучан 12 пунктів для своєї команди заробив Юрій Шкондя. А Микола Полюляк, який нещодано відіграв у матчі всіх зірок Суперліги, у матчі в Одесі заробив 10 очок та зробив 9 підбирань.



«Вітаю господарів зі заслуженою перемогою. Мені незрозуміло, чому наша молодь грає так «беззубо», особливо у захисті. Адже Суперліга – це для них унікальний шанс переймати досвід класних гравців. Здається, в декого навіть немає бажання грати. Проблема, що ми програємо підбирання. Має бути бажання боротися», - розповів після гри наставник лучан Дмитро Чайковський.

«Ми чудово зіграли матч, незважаючи на рівень чи проблеми суперника. Настанови тренера були виконані. Я задоволений грою і командними діями», - сказав Пудзирей.

Свій останній матч сезону луцький «Волиньбаскет» свій останній матч проведе у четвер, 16 березня, в Южному проти чемпіона України «Хіміка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus