USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньгаз Збут» закликає волинян розпочати новий рік без боргів за газ*

22 Грудня 2020 12:25
Станом на 1 грудня 2020 року заборгованість населення Волині за спожитий природний газ становить 528 млн грн. У порівнянні з жовтнем сума боргу зросла на 30%.

«Волиньгаз Збут» постачає природний газ у 251 тисячу волинських домоволодінь. З них понад 130 тисяч мають заборгованість за три і більше місяців.

Лідерами по несплаті за спожитий газ, як і в листопаді, залишаються жителі Луцька та Луцького району, Ковеля, Нововолинська і Володимира-Волинського.

«Ми вдячні клієнтам, які вчасно розраховуються за спожитий ресурс. Адже безперебійність постачання газу напряму залежить від розрахунків споживачів. Тих, в кого виникли прострочені платежі, закликаємо розрахуватися, не чекаючи судового позову. Адже у разі стягнення коштів через суд, боржнику потрібно буде додатково сплатити судовий збір та штрафні санкції», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він додав, що ті родини, які опинилися в скрутному фінансовому становищі, можуть укласти договір реструктуризації та оплачувати борг частинами упродовж кількох місяців. У листопаді такою можливістю скористалися власники 49 домоволодінь.

Нагадаємо: усі, хто до 30 грудня оплатить рекомендований платіж у грудневому рахунку за газ, автоматично стануть учасниками розіграшу «теплих» подарунків від «Волиньгаз Збуту» – сертифікатів на газ на загальну суму 10 тис. грн, 10 пледів та 10 термокружок. Деталі на сайті компанії: Акція «Вигравай 1000 гривень або теплі подарунки» / ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ (104.ua)

Довідка: «Волиньгаз Збут» постачає природний газ для фізичних та юридичних осіб, релігійних і бюджетних організацій з 2015 року. За цей період компанія зарекомендувала себе як надійний та зручний постачальник блакитного палива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Грудня 2020 14:18
самий доорожчий газ у волиньгаззбут. хтось підключався до інших постачальників????
Анонім Показати IP 22 Грудня 2020 14:53
А ми закликаємо зменшити тарифи на газ!
Отакої Показати IP 23 Грудня 2020 07:32
Верховна Рада зміни в Закон не внесла і відповідно він припиняє діяти з 1 січня,як і Постанова №203.То яким чином ви будете нараховувати платіж за газ в кого відсутні лічильники з вини облгазу.А ніяк.Бо це є НЕЗАКОННО.Може потрібно було починати з цього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus