USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волині» забракло мільйона євро для купівлі легіонерів

27 Лютого 2010 16:38
Перехід двох гравців чеського клубу вищого дивізіону «Сігма» з міста Оломоуц до луцької «Волині» зірвано – волинянам забракло грошей.
Про це інформує «СіД» із посиланням на чеський спеціалізований футбольний сайт www.eurofotbal.cz. Попередньо словак Марек Кащак і чех Міхал Губнік підписали контракти із «Волинню». Але минулої середи стало відомо, що лучани не заплатили належної суми відступних за них чеському клубу. Виникла юридична колізія, бо на руках у гравців були контракти одночасно з двома командами. Втім, як пише сайт, спортивний директор чехів Кубічка не бачить у цьому жодних загроз. Бо волиняни ще не встигли належним чином зареєструвати контракт.
Він також дивується поведінці менеджерів луцького клубу, бо дотепер вони не пояснили йому мотиви відмови від оренди двох гравців «Сігми». Із його інтерв`ю сайту www.eurofotbal.cz можна зробити висновок, що Кубічка може повідомити про інцидент міжнародні футбольні органи. Сайт також повідомив, що обом гравцям лучани купили квитки додому.
Довідково:
На зборах в Туреччині «Волинь» уклала угоди з досвідченими гравцями основи міцного «середняка» найвищого чеського дивізіону «Сігми» з Оломоуца. Передбачалося, що півроку в оренді у Луцьку гратимуть 27-річний словацький опорний півзахисник Марек Кащак, який донедавна був капітаном «Сігми», а також 26-літній чеський форвард Міхал Губнік.
У їхніх контрактах йдеться про піврічну оренду з правом викупу. Нині ж орієнтовна ціна Кащака – 700, а Губніка – 500 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ваня Показати IP 27 Лютого 2010 23:45
рубцова похерили
citizen Показати IP 28 Лютого 2010 11:18
А навіщо вони нам - в нас вистачає своїх хлопців які я впевнений нічим не гірші тих гравців, що не вдалось придбати із Чеського чемпіонату.
Вікінг Показати IP 28 Лютого 2010 22:30
Знову, щось Кварц зі Столяром крутять. Хочуть, щоб за дурняк їм дали пристойних гравців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus