USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян попереджають про сильні вітри

3 Січня 2017 18:01
4 січня в Україні, за прогнозами Укргідрометцентру, особливо у західній частині, очікується різке погіршення погодних умов.

Зокрема, йдеться про сильні вітри та ожеледицю на дорогах.

Сьогодні у Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Хмельницькій, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській областях і Києві проходить атмосферний циклон, що передбачає місцями сніг і мокрий сніг.

Вночі 4 січня у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах 25-30 м/с, ідеться в повідомленні ДСНС.

А на Різдво волинянам обіцяють сильні морози. Так, уже 6-7 січня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря в Україні очікується різке зниження температури: вночі до 13-19° морозу (у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях) місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. В Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до 7-13° морозу, в Криму та Приазов’ї до 0-6° морозу.

8-9 січня в Україні утримається холодна погода, проте опади на півдні та сході послабшають і припиняться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus