USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинян просять допомогти бійцям: потрібні мішки для укріплення бліндажів

13 Вересня 2018 09:14
Волинян закликають допомогти військовослужбовцям на Сході України, – пише Район.Камінь-Каширський.

Військовий капелан з Каменя-Каширського отець Володимир просить краян, які мають можливість, закупити та переслати чи передати військовим на схід мішки для укріплення бліндажів.

Священик нині перебуває у зоні ведення бойових дій на Донбасі і за пожертви земляків там на місці вже закупив близько тисячі штук, проте цього мало.

Отець Володимир зазначає, що підійдуть білі мішки.

«Старі вигоріли від сонця і демаскувались (були пофарбовані у зелений колір). Тому їх потрібно замінити для зміцнення позицій. Висилати можна Новою поштою на адресу: Луганська обл., м. Попасна, відділення №1», – зауважує капелан.

Можна також і перераховувати кошти на рахунок Володимира Мицька 5168742706453168 (ПриватБанк), зазначивши, що це на мішки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волиняка Показати IP 13 Вересня 2018 09:56
Ага, ми це проходили..... в серпні 2014 року. Люди, волонтери організовували пожертви чи збір- мішків, продуктів.... бензину... тощо для бійців на фронті.. А через три роки проти тебе ( чи добровольців чи волонтерів влада та кримінальна прокуратура разом з суддями -злодюгами відкриють кримінальну справу за буцім то незаконні дії, незаконний збір і так далі...
Валентмна Показати IP 13 Вересня 2018 11:22
А де кошти які виділяються на армію? Чи все йде на предвиборчу компанію?
Я Показати IP 13 Вересня 2018 17:46
чого піп волинян закликає допомогти?? чого не полторака дебальцевського, гелетея іловайського, хероя березу інших хенералів, яких кілька сотень бомкають по паркету?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus