USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам, які розповсюджували наркотики у Луцьку та області, оголосили підозри

28 Травня 2021 12:36
Чотирьом жителям Ковеля, які розповсюджували наркотики у Луцьку та Княгининівській громаді, оголосили підозри.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадуємо, вчора у Ковелі та Ковельському районі поліцейські провели понад 20 обшуків за місцем проживання осіб, ймовірно, причетних до організації наркобізнесу на Волині.

Встановлено, що злочинну діяльність особи провадили на території всієї області, зокрема правоохоронці обґрунтовано підозрюють їх у розповсюдженні наркотиків у Княгининівській громаді та в мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку. Усі зловмисники – мешканці Ковеля.

Під час обшуків вилучено наркотичні речовини (психотропи, коноплі, канабіс та інші), пристрої для їх виготовлення і вживання, шприци з невідомими речовинами, пакетики для фасування наркотиків. Також виявлено речі, які можуть бути краденими (відмички, електроінструменти та інше), численні мобільні термінали та телефони, банківські картки, радіостанції, кошти, здобуті злочинним шляхом, пістолети та патрони, каміння бурштину тощо.

За 11 фактами незаконної злочинної діяльності фігурантам справи правоохоронці оголосили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин), ч. 1 ст. 309 (зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

«Одному зловмиснику суд вже обрав запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Трьох інших правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, сьогодні слідчі клопотатимуть про обрання їм запобіжного заходу – тримання під вартою», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Слідчі дії тривають, зараз правоохоронці вилучають закладки на території області.

Також встановлюється причетність зловмисників до вчинення інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus