USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам розповіли, де дешевше купувати молоко

18 Липня 2018 18:46
Молоко від виробника високої якості можна придбати на молочних «точках» в кожному місті обласного значення на Волині, окрім Луцька. В управлінні агропромислового комплексу ОДА розповідають, що молочні «точки» дозволяють прибрати з ринку посередників та здешевити продукцію.

Про це розповів заступник директора департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Юрченко для Інформаційного агентства Волинські Новини.

«Ініціативу продавати молоко безпосередньо від виробника ми вже давно реалізували й вона показує свою ефективність не один рік поспіль. Цим ми хотіли досягнути того, аби молочні «точки» дозволили забезпечити жителів якісною молочною продукцією напряму від виробника. Забираючи посередника, люди зможуть дешевше купувати бажану продукцію.

Втім, наголошу, що проводити реалізацію молока може не будь-хто, а лише суб’єкт, який має на це відповідне право. Зокрема, щоб особисте селянське господарство мало право на реалізацію, то потрібно мати санітарні документи на продавця та документи щодо дослідження тварини й молока», - пояснює посадовець.

Зауважимо, що молочні «точки» були й в Луцьку, зокрема цього року їхню кількість мали намір розширити на 30 вулицях. Втім, члени виконкому не дали дозвіл, мовляв, молоко продається без холодильників і може зашкодити городянам.

Із цього приводу Юрій Юрченко запевняє, що хвилювання марні: «Більшість тих, хто в Луцьку продає молоко, має холодильні установки, ми це побачили під час моніторингу ситуації. Втім, є й ті, хто здійснює продаж без холодильних камер, але й тут не варто хвилюватися, бо вдома продавці охолоджують молоко до температури 4-6 градусів за дві години до продажу, і воно точно не нагріється до 20 чи 30 градусів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хохо Показати IP 18 Липня 2018 18:49
льоня і лариса з баківців возять постійно торгують
11 Показати IP 18 Липня 2018 20:06
В бабусі дома. Це буде від виробника, ціх бариг перевірку зробити, яка в них від виробника
Володя до 11 Показати IP 18 Липня 2018 22:47
Йди до своєї бабусі
Анонім Показати IP 18 Липня 2018 20:52
молоко, яке не скисає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus