USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянам вручили нагрудні знаки 9-го армійського корпусу

14 Вересня 2023 18:07
Начальник ОВА Юрій Погуляйко вручив пам’ятні нагрудні знаки командира 9-го армійського корпусу добровольцям Луцької громади та інструкторам навчально-тренувального центру «Тернове поле».

Про це повідомляє пресслужба адміністрації.

Нагороди Міністерства оборони України отримали: Роман Бондарук, Олександр Рубан, Валентина Гурич, Тимофій Мазурчук, Сергій Супронюк, Антон Киричук, Денис Савельєв, Роман Черевко, Олександр Ягелюк та Олександр Данилюк.

Читати ще: 20 портативних зарядних станцій і квадрокоптер: Волинська ОДА передала допомогу для ЗСУ

Очільник області також подякував кожному за те, що своєю діяльністю наближають перемогу.

Такі відзнаки надають «з метою заохочення військовослужбовців та громадян, які здійснили неоціненний внесок в розвиток військової частини, підтримання високого бойового духу особового складу та взаємовиручку в справі оборони України».

Читати ще: Оцінка підготовки – збережені життя: у Луцьку інструктори ТНЦ «Тернове Поле» отримали відзнаки від Залужного. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus