USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка до напівсмерті побила свою новонароджену доньку

18 Грудня 2018 23:29
На Волині п’яна матір до напівсмерті побила свою новонароджену доньку перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Зокрема, у дитини виявили проламані кістки черепа та численні гематоми обличчя та голови.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області від 10 грудня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 28 грудня 2017 року обвинувачена, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побила свою новонароджену дитину, зокрема їй наносила удари по голові, обличчі та тілу

Наступного дня дівчинку було госпіталізовано в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. В дитини були виявлені забій головного мозку, перелом правої тім’яної кістки, гематоми обличчя та голови, а також капсульна гематома печінки.

Допитана обвинувачена свою вину у вчиненні злочину визнала повністю, розповівши, що перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вона нанесла тяжкі тілесні ушкодження своїй новонародженій дочці, судом позбавлена батьківських прав відносно двох малолітніх дітей. Жінка зауважила, що щиро розкаюється у вчиненому та просила суворо її не карати, оскільки в даний час вона вагітна.

Обговорюючи питання про вид та міру покарання стосовно обвинуваченої, суд враховував ступінь тяжкості вчиненого нею злочину, який відноситься до категорії тяжких, дані про її особу і обставини, що пом'якшують та обтяжують покарання.

Отож, суд визнав жінку винною та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юля Показати IP 19 Грудня 2018 04:26
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 19 Грудня 2018 19:32
От чому собак,що бігають вулицями стерилізують,щоб не народжували виводків,а таких нікчемних алкоголічок і аморальних баб ні?! Як вона може бухати вагітною?Наскільки пам"ятаю,то новонародженною дитина вважається до місяця часу. То як ця баба може бути знову вагітна? Не встигла одне народити,як вже носить друге? А мозок в неї в якій частині тіла знаходиться? Можливо гнівний коментар,але накипіло.
Алина до Лучанка Показати IP 21 Грудня 2018 13:32
Там же написано що травми були завдані в грудні 2017!!!! року. а визнали її мабуть винною повністю лише зараз
Алина Показати IP 21 Грудня 2018 13:34
і новонародженною дитина вважається до 6 тижнів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus